دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: Paperback
نویسندگان: Hamid Dabashi
سری:
ISBN (شابک) : 1412805163, 9781412805162
ناشر: Taylor and Francis
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 707
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 35 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Theology of Discontent: The Ideological Foundation of the Islamic Revolution in Iran به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب الهیات نارضایتی: بنیاد ایدئولوژیک انقلاب اسلامی ایران نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
ده ها کتاب و مقاله منتشر شده است که به جنبه ای از انقلاب اسلامی ایران می پردازد. با این حال، تحلیلی جامع از سنگ بنای فکری و ایدئولوژیکی یکی از دراماتیک ترین انقلاب های عصر ما از این مجموعه پژوهشی گم شده است. در این جلد چشمگیر، حمید دباشی، در روایتی مستمر و جذاب، انقلابیون پیشرو را گرد هم می آورد که گرایش ایدئولوژیک این رویداد فاجعه بار را شکل داده اند. دباشی بیش از ده سال را صرف مطالعه آثار تأثیرگذارترین روحانیون و متفکران ایرانی به زبان فارسی و عربی اصیل خود کرده است. بنی صدر و در نهایت آیتالله خمینی، این اثر همچنین مفاهیم تاریخی و نظری بزرگتر هرگونه ساخت «ایدئولوژی اسلامی» را تجزیه و تحلیل میکند. نارضایتی، پرداخت قطعی به مبانی ایدئولوژیک انقلاب اسلامی، با توجه ویژه به پیامدهای بزرگتر و پایدارتر این انقلاب برای احیای رادیکال اسلامی در کل جهان اسلام است. این جلد مورد توجه اسلام گرایان، مورخان خاورمیانه خواهد بود. و متخصصان، و همچنین دانشمندان و دانشجویان «الهیات رهایی بخش»، انقلاب های مذهبی تطبیقی، و رفتار جمعی توده ها. بروس لارنس از دانشگاه دوک این جلد را "یک مطالعه عالی و بی سابقه" می نامد... او در سکانس های فیگولری درخشان، نظریه جامعه شناختی اروپایی آمریکایی را به عنوان پس زمینه ای اساسی برای درک عمیق تر از تاریخ معاصر ایران به ارمغان می آورد.