دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Mark Payne
سری:
ISBN (شابک) : 0521865778, 9780511275524
ناشر:
سال نشر: 2007
تعداد صفحات: 193
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 896 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Theocritus and the Invention of Fiction به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تئوکریتوس و اختراع داستان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
ایدیل های بوکولیک تئوکریتوس اولین ادبیاتی است که دنیایی کاملاً تخیلی را ابداع کرد که تصویری از واقعیت نیست بلکه جایگزینی برای آن است. از این رو از دیگر ایدیل ها و از شعر هلنیستی به عنوان یک کل متمایز می شود. این کتاب این اشعار را در پرتو مفاهیم کهن و مدرن از داستان نویسی بررسی می کند. این کتاب به بررسی چگونگی دسترسی به این دنیای خیالی توسط فرم می پردازد و چگونه این جهان به عنوان یک موضوع میل برای شخصیت های درون آن ظاهر می شود. بحث در خواندن تازه از Idyll 7 به اوج خود می رسد، جایی که پروفسور پین در مورد برخورد بین نویسنده و آفرینش داستانی در شعر و اهمیت آن برای سنت شبانی بعدی بحث می کند. خوانش دقیق تئوکریتوس، کالیماخوس، هرمسیاناکس و مرثیه برای بیون با تشابهاتی از داستانهای مدرن معاصر و بحث گستردهای درباره شعر نامتعارف فرناندو پسوا تکمیل میشود.
The bucolic Idylls of Theocritus are the first literature to invent a fully fictional world that is not an image of reality but an alternative to it. It is thereby distinguished from the other Idylls and from Hellenistic poetry as a whole. This book examines these poems in the light of ancient and modern conceptions of fictionality. It explores how access to this fictional world is mediated by form and how this world appears as an object of desire for the characters within it. The argument culminates in a fresh reading of Idyll 7, where Professor Payne discusses the encounter between author and fictional creation in the poem and its importance for the later pastoral tradition. Close readings of Theocritus, Callimachus, Hermesianax and the Lament for Bion are supplemented with parallels from modern contemporary fiction and an extended discussion of the heteronymic poetry of Fernando Pessoa.