دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1 ed.]
نویسندگان: Claire Laurier Decoteau
سری:
ISBN (شابک) : 022654575X, 9780226545752
ناشر: University of Chicago Press
سال نشر: 2021
تعداد صفحات: 272
[278]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب The Western Disease: Contesting Autism in the Somali Diaspora به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب بیماری غربی: مبارزه با اوتیسم در دیاسپورای سومالی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
از آنجایی که اوتیسم به طور فزاینده ای رایج است، مردم آمریکای شمالی با علائم و درمان های آن آشنا هستند. اما آنچه که ما در مورد اوتیسم می دانیم و فکر می کنیم بر اساس روابط اجتماعی ما با سلامت، بیماری و سیستم پزشکی شکل می گیرد. در بیماری غربی کلر لوریه دکوتو راه هایی را بررسی می کند که مهاجران اخیر از سومالی به کانادا و ایالات متحده به تشخیص اوتیسم در فرزندان خود می فهمند. آنها که قبل از مهاجرت به آمریکای شمالی هرگز نام اوتیسم را نشنیده اند، اغلب تشخیص می دهند که باید یک بیماری غربی باشد. با توجه به فقدان ظاهری آن در سومالی، آنها آن را طبیعتی غربی می دانند که ناشی از شرایط محیطی و بهداشتی منحصر به فرد زندگی در آمریکای شمالی است.
دکوتو با پیروی از والدین سومالیایی که در تلاش برای درک بیماری فرزندانشان و حمایت از مراقبت های جایگزین هستند، نشان می دهد که چگونه عوامل پیچیده تعاملی مهاجرت، نژاد و طبقه بر رابطه سومالیایی ها با این بیماری تأثیر می گذارد. درگیر شدن سومالیاییها با اوتیسم این پیشفرض غالب در میان پزشکان غربی را به چالش میکشد که رویکرد آنها به درمان جهانی است. دکوتو استدلال می کند که تمرکز تجزیه و تحلیل در مورد اوتیسم در دیاسپورای سومالی نشان می دهد که چگونه اوتیسم به عنوان یک اختلال سفیدپوست طبقه متوسط تعریف و نهادینه شده است که منجر به نابرابری های سلامت بر اساس نژاد، طبقه، سن و توانایی می شود. بیماری غربیاز ما می خواهد که علل اجتماعی بیماری و نقش تغییرات محیطی و نابرابری های ساختاری در آسیب پذیری سلامت را در نظر بگیریم.
Because autism is an increasingly common diagnosis, North Americans are familiar with its symptoms and treatments. But what we know and think about autism is shaped by our social relationship to health, disease, and the medical system. In The Western Disease Claire Laurier Decoteau explores the ways that recent immigrants from Somalia to Canada and the US make sense of their children’s diagnosis of autism. Having never heard of autism before migrating to North America, they often determine that it must be a Western disease. Given its apparent absence in Somalia, they view it as Western in nature, caused by environmental and health conditions unique to life in North America.
Following Somali parents as they struggle to make sense of their children's illness and advocate for alternative care, Decoteau unfolds how complex interacting factors of immigration, race, and class affect Somalis’ relationship to the disease. Somalis’ engagement with autism challenges the prevailing presumption among Western doctors that their approach to healing is universal. Decoteau argues that centering an analysis on autism within the Somali diaspora exposes how autism has been defined and institutionalized as a white, middle-class disorder, leading to health disparities based on race, class, age, and ability. The Western Disease asks us to consider the social causes of disease and the role environmental changes and structural inequalities play in health vulnerability.