ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The Value of Money

دانلود کتاب ارزش پول

The Value of Money

مشخصات کتاب

The Value of Money

ویرایش: First Edition 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0231146760, 9780231519212 
ناشر:  
سال نشر: 2009 
تعداد صفحات: 278 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 16 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 41,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 18


در صورت تبدیل فایل کتاب The Value of Money به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب ارزش پول نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب ارزش پول

چرا پول از کاغذی که روی آن چاپ شده با ارزش تر است؟ پول گرایان ارزش پول را به عرضه و تقاضای آن مرتبط می کنند و معتقدند که دومی به ارزش کل کالاهایی که در گردش است بستگی دارد. به گفته Prabhat Patnaik، این منطق ناقص است. به نظر او، در هر اقتصاد غیر مبادله ای، ارزشی که به پول اختصاص می دهیم، مستقل از عرضه و تقاضای آن تعیین می شود. پاتنایک از طریق نقدی بدیع و تحریک‌آمیز پول‌گرایی، درک انقلابی از اقتصاد کلان را پیش می‌برد که موضع «مالکیت‌گرایانه» کارل مارکس و جان مینارد کینز را برجسته می‌کند. برخلاف تقسیم‌بندی معمول بین اقتصاددانان «کلاسیک» (مانند دیوید ریکاردو و مارکس) و «حاشیه‌گرایان» (مانند کارل منگر، ویلیام استنلی جوونز و لئون والراس)، پاتنیک «پول‌گرایان» از جمله ریکاردو را در یک طرف قرار می‌دهد. در حالی که نویسندگان مالکیت گرا مانند مارکس، کینز و رزا لوکزامبورگ را از سوی دیگر گروه بندی می کنند. این گروه دوم این ایده را قبول دارند که ارزش پول از خارج از حوزه عرضه و تقاضا داده می شود، بنابراین پول را به شکلی تبدیل می کند که ثروت در آن نگهداری می شود. این واقعیت که پول به عنوان ثروت نگهداری می شود به نوبه خود احتمال کمبود تقاضای کل را در سرمایه داری ایجاد می کند. تصادفی نیست که مارکس و کینز این احتمال را برجسته کردند در حالی که توسط ریکاردو و پول گرایان معاصر تا حد زیادی ناشناخته مانده بود. در عین حال، پاتنایک به ضعف سنت مارکس-کینز اشاره می‌کند – یعنی فقدان توضیح رضایت‌بخش در مورد اینکه چرا ارزش پول که از خارج از قلمرو عرضه و تقاضا تعیین می‌شود، در طول زمان طولانی نسبتاً ثابت می‌ماند. . پاسخ به این سوال در این واقعیت نهفته است که سرمایه داری یک سیستم مستقل نیست، بلکه از یک محیط ماقبل سرمایه داری زاده شده است که با آن در تعامل است و در آن ذخایر عظیم نیروی کار ایجاد می کند که به نوبه خود، ثبات را به ارزش پول می بخشد. بنابراین، تئوری پول پاتنیک نیز یک نظریه امپریالیسم است، و او با بحث در مورد سیستم پولی بین‌المللی معاصر که آن را استاندارد «نفت-دلار» می‌نامد، به پایان می‌رسد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Why is money more valuable than the paper on which it is printed? Monetarists link the value of money to its supply and demand, believing the latter depends on the total value of the commodities it circulates. According to Prabhat Patnaik, this logic is flawed. In his view, in any nonbarter economy, the value we assign to money is determined independently of its supply and demand. Through an original and provocative critique of monetarism, Patnaik advances a revolutionary understanding of macroeconomics that highlights the "propertyist" position of Karl Marx and John Maynard Keynes. Unlike the usual division between "classical" economists (e.g., David Ricardo and Marx) and the "marginalists" (e.g., Carl Menger, William Stanley Jevons, and Léon Walras), Patnaik places "monetarists," including Ricardo, on one side, while grouping propertyist writers like Marx, Keynes, and Rosa Luxemburg on the other. This second group subscribes to the idea that the value of money is given from outside the realm of supply and demand, therefore making money a form in which wealth is held. The fact that money is held as wealth in turn gives rise to the possibility of deficiency of aggregate demand under capitalism. It is no accident that this possibility was highlighted by Marx and Keynes while going largely unrecognized by Ricardo and contemporary monetarists. At the same time, Patnaik points to a weakness in the Marx-Keynes tradition—namely, its lack of any satisfactory explanation of why the value of money, determined from outside the realm of supply and demand, remains relatively stable over long stretches of time. The answer to this question lies in the fact that capitalism is not a self-contained system but is born from a precapitalist setting with which it interacts and where it creates massive labor reserves that, in turn, impart stability to the value of money. Patnaik's theory of money, then, is also a theory of imperialism, and he concludes with a discussion of the contemporary international monetary system, which he terms the "oil-dollar" standard.



فهرست مطالب

Contents......Page 8
Introduction......Page 12
The Great Divide in Economics......Page 24
The Monetarist Theory......Page 38
Equilibrium and Historical Time......Page 45
The Modus Operandi of Monetarist Theory......Page 58
The Cash Transactions Approachto Monetarism......Page 66
An Excursus on Rational-Expectation Equilibria......Page 79
An Excursus on Methodological Individualism......Page 93
An Excursus onWalrasian Equilibrium andCapitalist Production......Page 101
A Critique of Ricardo\'s Theoryof Money......Page 110
Marx on the Value of Money......Page 121
An Excursus on Marx\'s Theoryof Value......Page 135
Marx\'s Solution to a Dilemma......Page 147
Alternative Interpretations......Page 159
Marx, Keynes, and Propertyism......Page 184
The Incompleteness of Propertyism......Page 192
A Solution to the Incompleteness......Page 200
Money in the World Economy......Page 220
Capitalism and Imperialism......Page 234
Notes......Page 250
Index......Page 270




نظرات کاربران