دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: سیاست: روابط بین الملل ویرایش: نویسندگان: Cameron G. Thies سری: Role Theory and International Relations ISBN (شابک) : 9781136675478, 9780203581247 ناشر: Routledge سال نشر: 2013 تعداد صفحات: 0 زبان: English فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 514 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب The United States, Israel, and the Search for International Order: Socializing States به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ایالات متحده، اسرائیل و جستجوی نظم بین المللی: جامعه پذیری ایالات نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
چگونه کشورهای نوظهور به اعضای کامل و فعال نظام بینالملل تبدیل میشوند؟ در این کتاب، کامرون جی. تیس استدلال میکند که دولتهای جدید و نوظهور در معرض تلاشهای اجتماعیسازی توسط کشورهای عضو فعلی هستند، که آنها را در تعیین موقعیت خود در نظام بینالملل راهنمایی میکند. این یک رویکرد نظری برای درک چگونگی اجتماعی کردن دولتها با یکدیگر در نقشهای مختلف در سیستم بینالمللی، مانند قدرت منطقهای، متحد، و حافظ صلح، توسعه میدهد. مفهوم جامعه پذیری دولتی با استفاده از نظریه نقش توسعه یافته است، نظریه ای میان رشته ای که در زمینه بین رشته ای روانشناسی اجتماعی توسعه یافته است. این تئوری میانرده کمک میکند تا مکانیسمهای نظری را که اغلب در نظریههای بزرگی مانند نئورئالیسم و سازهگرایی از دست میدهند، آشکار شود. نتیجه یک نظریه ساختاری از سیاست بینالملل است که امکان توضیح رفتار واقعی سیاست خارجی توسط دولتها را نیز فراهم میکند. تاریخچه سیاست خارجی ایالات متحده و اسرائیل با استفاده از این رویکرد نظری تحلیل میشود تا نشان دهد که چگونه فشار اجتماعی بینالمللی بر انواع نقشهایی که در طول تاریخ خود اتخاذ کردهاند، و نیز انواع نقشهایی که اجازه به عهده گرفتن آنها را نداشتهاند، تأثیر گذاشته است. تیس با در نظر گرفتن تأثیر تلاشهای جامعهپذیری بینالمللی بر رفتار سیاست خارجی آنها، موارد شناختهشده آمریکا و اسرائیل را در پرتوی جدید نشان میدهد. ایالات متحده، اسرائیل و جستجوی نظم بینالمللی استدلال میکنند که فرآیندی که طی آن دولتها نقشها و رفتارهای مناسب خود را در نظم اجتماعی بینالمللی یاد میگیرند، برای درک منازعات و همکاریهای بینالمللی بسیار مهم است، که برای کسانی که هم نظریه و هم روش را مطالعه میکنند، بسیار مهم است. روابط بین الملل، سیاست خارجی و تاریخ دیپلماتیک.