دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1st
نویسندگان: Diane E. Marting
سری:
ISBN (شابک) : 0813018323, 9780813018324
ناشر: University Press of Florida
سال نشر: 2001
تعداد صفحات: 363
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب The Sexual Woman in Latin American Literature: Dangerous Desires به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب زن جنسی در ادبیات آمریکای لاتین: آرزوهای خطرناک نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
\"یک افزوده مهم و مهم به حوزه مطالعات آمریکای لاتین... [و] کار یک محقق بالغ. من آن را کاملاً و مشتاقانه توصیه می کنم.\"-- سارا کاسترو-کلارن، جانز دانشگاه هاپکینز
داستان های آمریکای لاتین در دهه 1960 به نقطه عطفی در بازنمایی زنان جنسی دست یافت. دایان ای. مارتینگ تجزیه و تحلیل بسیار مفصلی از این تحول ارائه می دهد.
ایده اصلی او این است که در روایت آمریکای لاتین، تمایلات زنان در سراسر قرن بیستم خطرناک به تصویر کشیده شد، علیرغم شخصیت قهرمانانه "تازه جنسیت زده" زن دهه شصتی او استدلال می کند که تمایلات جنسی زنان در ادبیات داستانی دگرگون شده است زیرا نماد بسیاری از تغییرات دیگری است که در زندگی زنان در رابطه با خانواده، محل کار، جوامع و ملت های آنها رخ می دهد. میل جنسی زنان تهدیدی همیشگی برای امتیازات مردانه بود.
مارتینگ رمانهای سه تن از مشهورترین و محبوبترین رماننویسان آن دوره، میگل آنجل آستوریاس گواتمالایی، کلاریس لیسپکتور برزیلی، و ماریو بارگاس یوسا پرویی را مورد بررسی قرار میدهد. . او استدلال میکند که رمانهای آنها از دهههای 1960، 1970 و 1980 به ترتیب آغاز، میانه و پایان دورهای را نشان میدهند که بهعنوان دورهای افراطی و رادیکال تلقی میشود که داستانهای جنسی تحسینشده جهانی را تولید میکند. کتاب مارتینگ موضوع جنسیت زنان را در آثار نویسندگان زن و مرد بررسی میکند و دو بحث جاری را درگیر میکند: مسائل فمینیستی و اخلاقی مربوط به بدن زن و ماهیت تاریخ ادبی. این کتاب افزوده مهمی به حوزههای مطالعات آمریکای لاتین و مطالعات زنان خواهد بود.
دایان ای. مارتین، استادیار زبانها و ادبیات رمانتیک در دانشگاه فلوریدا، ویراستار سه کتاب است. از جمله Clarice Lispector: A Bio-Bibliography، و نویسنده بسیاری از مقالات در مجلاتی مانند Modern Language Notes، Chasqui، و World Literature Today .