دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1 ed.]
نویسندگان: Isabel Millar
سری: The Palgrave Lacan Series
ISBN (شابک) : 3030679802, 9783030679804
ناشر: Palgrave Macmillan
سال نشر: 2021
تعداد صفحات: 235
[228]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب The Psychoanalysis of Artificial Intelligence به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب روانکاوی هوش مصنوعی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب به بررسی نقش حیاتی روانکاوی در درک معنای هوش مصنوعی برای ما به عنوان سوژههای صحبتکرده و جنسی میپردازد. با تکیه بر نظریه لاکانی و تحولات بالینی اخیر، آنچه را که فلسفه و نظریه انتقادی هوش مصنوعی تاکنون نادیده گرفته شده است: لذت را بررسی می کند. از طریق مفهوم سازی مجدد از هوش، شی مصنوعی و مغاک جنسی، این کتاب ربات جنسی را به عنوان شخصیتی که در مرز روانکاوی و هوش مصنوعی وجود دارد، ترسیم می کند. نویسنده از طریق این شکل و مدیوم فیلم، سه پرسش روشنگری کانت را زیر سوال می برد و خوانندگان را به گذار از پرسش «آیا فکر می کند؟» راهنمایی می کند. به "آیا می توان از آن لذت برد؟" این کتاب به ویژه برای دانشجویان و محققان روانکاوی، فلسفه، مطالعات فیلم و رسانه، نظریه انتقادی، نظریه فمینیستی و تحقیقات هوش مصنوعی جذاب خواهد بود.
This book examines the crucial role of psychoanalysis in understanding what AI means for us as speaking, sexed subjects. Drawing on Lacanian theory and recent clinical developments it explores what philosophy and critical theory of AI has hitherto neglected: enjoyment. Through the reconceptualization of Intelligence, the Artificial Object and the Sexual Abyss the book outlines the Sexbot as a figure who exists on the boundary of psychoanalysis and AI. Through this figure and the medium of film, the author subverts Kant’s three Enlightenment questions and guides readers to transition from asking 'Does it think?' to 'Can it enjoy?' The book will appeal in particular to students and scholars of psychoanalysis, philosophy, film and media studies, critical theory, feminist theory and AI research.