دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: آموزشی ویرایش: 1 نویسندگان: Saeed Zeydabadi-Nejad سری: ISBN (شابک) : 0415455375, 9780415455367 ناشر: Routledge سال نشر: 2009 تعداد صفحات: 200 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 9 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب The Politics of Iranian Cinema: Film and Society in the Islamic Republic (Iranian Studies) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب سیاست سینمای ایران: فیلم و جامعه در جمهوری اسلامی (مطالعات ایرانی) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
ایران پس از انقلاب دستخوش تحولات اجتماعی قابل توجهی بوده است و این امر در سینمای آن منعکس شده است. این کتاب با تکیه بر مصاحبههای دست اول و تحقیقات قومنگاری دقیق، چگونگی درگیر شدن سینما در پویایی تغییرات اجتماعی در ایران معاصر را بررسی میکند. نویسنده نه تنها در مورد شیوههای تنظیم و پذیرش فیلمها از کارگردانان برنده جوایز مهم، بلکه فیلمسازان مهم جریان اصلی مانند حاتمیکیا و تبیزی بحث میکند. این کتاب با کمک به گزارشهای قومنگاری از حکومت ایران در حوزه فرهنگ، مذاکرات پیچیده پشت صحنه بین فیلمسازان و مقامات را که بخش عمدهای از عملکرد سانسور فیلم را تشکیل میدهد، آشکار میکند. نویسنده رابطه سینمای ایران با جنبشهای اجتماعی/سیاسی اخیر در ایران، یعنی اصلاحطلبی و جنبش زنان را دنبال میکند و نشان میدهد که چگونه تحسین بینالمللی در تعامل فیلمسازان با موضوعات مهم سیاسی در ایران مؤثر بوده است. این کتاب ابزار ارزشمندی برای دورههای مطالعات فیلم و رسانه خواهد بود و بینش قابل توجهی از سیاست فرهنگی ایران برای دانشجویان مطالعات فرهنگی و مردمشناسی، خاورمیانه و ایرانشناسی ارائه میدهد.