دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: سیاست ویرایش: 1 نویسندگان: Nur Masalha سری: ISBN (شابک) : 0745321216, 9780585488738 ناشر: سال نشر: 2003 تعداد صفحات: 303 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 1 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب The Politics of Denial: Israel and the Palestinian Refugee Problem به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب سیاست انکار: اسرائیل و مشکل پناهندگان فلسطینی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
جنگ 1948 با اخراج صدها هزار فلسطینی از روستاها و خانه هایشان به پایان رسید. شهرک نشینان اسرائیلی برای اشغال سرزمین خود به آنجا رفتند و آوارگان فلسطینی خود را در اردوگاه های پناهندگان یا کشورهای عربی همسایه یافتند. امروز نزدیک به چهار میلیون پناهنده فلسطینی وجود دارد - و آنها خواهان حق بازگشت به خانه هستند. مشکل آنها بزرگترین و پایدارترین مشکل پناهندگان در جهان است. از سال 1948، سیاست پناهندگان اسرائیل به یک مورد کلاسیک انکار تبدیل شده است: انکار "کمیته های انتقال" صهیونیستی بین سال های 1937 و 1948. انکار هرگونه تخلف یا هر گونه بی عدالتی تاریخی؛ محرومیت از \"حق بازگشت\"; انکار استرداد اموال و جبران خسارت؛ و در واقع انکار هرگونه مسئولیت اخلاقی یا مقصر برای ایجاد مشکل پناهندگان. هدف این کتاب تحلیل سیاستهای اسرائیل در قبال آوارگان فلسطینی است که از فاجعه 1948 (یا نکبه) تا به امروز تکامل یافتهاند. این اولین جلدی است که به طور مفصل به قوانین و سیاست اسرائیل در مورد مسئله پناهندگان نگاه می کند. ماسالها با تکیه بر منابع اولیه گسترده و مواد آرشیو طبقه بندی شده قبلی، مهاجرت 1948 را مورد بحث قرار می دهد. طرح های اسکان مجدد اسرائیل از سال 1948؛ رویکردهای اسرائیل برای جبران خسارت و استرداد اموال؛ سیاست های پناهندگان اسرائیل در قبال آوارگان داخلی ("غایب حاضر")؛ و سیاست پناهندگان اسرائیل در جریان مذاکرات مادرید و اسلو. مصلحه می پرسد که فلسطینیان بر اساس قوانین بین المللی چه حقوقی دارند؟ چگونه می توان به جمعیت پناهنده غرامت پرداخت کرد و آیا آنها هرگز می توانند به خانه های خود بازگردند؟ ماسالها موضع رسمی اسرائیل مبنی بر اینکه تنها راه حل مشکل اسکان مجدد پناهندگان در کشورهای عربی یا جاهای دیگر است را زیر سوال می برد. این کتاب منبع ارزشمندی برای هر کسی است که علاقه مند به موضوعی است که در مرکز درگیری های جاری در خاورمیانه قرار دارد.