دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: Ambedkar. B. R., Gramsci. Antonio, Zene. Cosimo, Gramsci. Antonio, Ambedkar. Bhimrao Ramji سری: Routledge advances in South Asian studies 25 ISBN (شابک) : 0415704464, 9780203762035 ناشر: Routledge/Taylor Francis Group سال نشر: 2013 تعداد صفحات: 265 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 1 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب The political philosophies of Antonio Gramsci and Ambedkar : itineraries of Dalits and subalterns به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب فلسفه های سیاسی آنتونیو گرامشی و آمبدکار: برنامه های دالیتی و دیوانه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب با پل زدن دو نسل پژوهش در مورد نابرابری اجتماعی و اشکال سیاسی مدرن، فلسفههای سیاسی گنجاندن افراد فرودست/دالیت در فلسفههای سیاسی گرامشی و آمبدکار را بررسی میکند. این کتاب طیف کاملی از "فلسفه پراکسیس" گرامشی را برجسته می کند و درک انتقادی بیشتری از اندیشه او در مطالعه جوامع جنوب آسیا ارائه می دهد. به همین ترتیب، اندیشه و فلسفه امبدکار در خط مقدم قرار می گیرد و در زمینه بین المللی اهمیت می یابد.
کتاب با غلبه بر مرزهای جغرافیایی، فرهنگی و انضباطی، به افراد فرعی اهمیت می دهد. به پیروی از گرامشی و آمبدکار، مشارکت کنندگان متعهد هستند، جدای از تأکید بر ریشه های تاریخی فرودستی، به کشف حضور فرودست ها در زمینه های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، آموزشی، ادبی، حقوقی و مذهبی بپردازند. این کتاب رویکرد انتقادی تازهای به گرامشی و آمبدکار ارائه میکند و یافتههای آنها را بسط میدهد تا تمرکز سیاسی امروزی را به یکی از حیاتیترین موضوعات جامعه معاصر ارائه دهد.
این کتاب برای مخاطبان بین رشتهای از جمله نظریه سیاسی، مطالعات پسااستعماری، مطالعات فرعی، فلسفه سیاسی تطبیقی، مطالعات دالیت، مطالعات فرهنگی، مطالعات آسیای جنوبی و مطالعه ادیان.