ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The Political Economy of Iran: Development, Revolution and Political Violence

دانلود کتاب اقتصاد سیاسی ایران: توسعه، انقلاب و خشونت سیاسی

مشخصات کتاب

The Political Economy of Iran: Development, Revolution and Political Violence

دسته بندی: سیاست
ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: Political Economy of Islam 
ISBN (شابک) : 9783030106386, 3030106381 
ناشر: Palgrave Macmillan US 
سال نشر: 2019 
تعداد صفحات: 356 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 50,000

در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد

کتاب مورد نظر موجود نمی باشد



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 16


در صورت تبدیل فایل کتاب The Political Economy of Iran: Development, Revolution and Political Violence به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب اقتصاد سیاسی ایران: توسعه، انقلاب و خشونت سیاسی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب اقتصاد سیاسی ایران: توسعه، انقلاب و خشونت سیاسی

این پژوهش مستلزم خوانشی نظری از تاریخ معاصر ایران است و دستور کار میان رشته ای را در تلاقی فلسفه، روانکاوی، اقتصاد و سیاست دنبال می کند و در نظر دارد چارچوبی بدیع برای تحلیل توسعه اجتماعی-اقتصادی ایران در عصر مدرن ارائه دهد. مروری کوتاه بر تاریخ معاصر ایران از انقلاب مشروطه تا نهضت ملی شدن نفت، انقلاب اسلامی 1979 و جنبش‌های اصلاح‌طلب و سبز اخیر نشان می‌دهد که مردم ایران به دور کامل سفر کرده‌اند. این تجربه تاریخی توسعه اجتماعی-اقتصادی حول این سوال تلخ می چرخد ​​که «چرا ما عقب مانده ایم؟» و تجلی آن در بی ثباتی و خشونت همیشگی سیاسی-اجتماعی موضوع این پژوهش است. رابطه تصور میشل فوکو بین تولید حقیقت و تولید ثروت، جوهر فرضیه ارائه شده در این مطالعه را در بر می گیرد. فوکو (1980: 93-94) معتقد است که «در آخرین تحلیل، ما باید حقیقت را تولید کنیم همانطور که باید ثروت تولید کنیم. در واقع ما باید حقیقت را تولید کنیم تا در وهله اول ثروت تولید کنیم.» بر اساس یک روش ترکیبی ترکیبی از هرمنوتیک درک و هرمنوتیک سوء ظن، این تک نگاری پیشنهاد می کند که شکست در تولید ثروت ریشه های خاصی در شکست در تولید حقیقت و اعتماد داشته است. در مرکز مدل نظری پیشنهادی، فرمول زیر است: ساختار ترجیحی مغشوش سوژه ایرانی به شکل گیری ائتلاف های ناپایدار منتهی می شود که به نوبه خود منجر به شکست نهادی، ایجاد نظم اجتماعی آشفته و تاریخی متلاطم می شود که ملت ایران در آن تجربه کرده است. دوران مدرن به این ترتیب، جامعه بین حالت های آشفته هرج و مرج سیاسی-اجتماعی ناشی از تفاوت های آشتی ناپذیر بین و درون مجموعه های اجتماعی و اشکال ترکیبی وابسته به آنها از رژیم های حقیقت در بهار آزادی و دولت های سرکوبگر نظم در زمستان های نارضایتی در نوسان است. هر بار، پس از تجربه هرج و مرج، نظم بر اساس ظهور یک داور نهایی (لویاتان ایرانی) به عنوان استراتژی مقابله ای تکامل یافته برای دستیابی به حل تعارض برقرار می شود. این چرخه حقیقت بسیار بی ثبات تجربه عقب ماندگی و خشونت اجتماعی-اقتصادی را ایجاد می کند. قدرت تبیین چارچوب نظری ارائه شده در مطالعه بررسی رابطه بین تولید حقیقت، اعتماد و ثروت از طریق ارائه نمونه‌های تاریخی از رویدادهای قوی تاریخ معاصر ایران نشان داده می‌شود. پیامدهای خط مشی قابل توجه مدل بررسی می شود. این مونوگراف برای محققان، پژوهشگران، دانشجویان فارغ التحصیل، سیاست گذاران و همه علاقه مندان به سیاست خاورمیانه، ایران، مطالعات توسعه و اقتصاد سیاسی جذاب خواهد بود.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی





نظرات کاربران