دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: G. Barry Golson
سری: The Playboy Interview
ISBN (شابک) : 0399507698, 9780399507694
ناشر: Perigee Books
سال نشر: 1983
تعداد صفحات: 507
زبان: English
فرمت فایل : DJVU (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 28 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب The Playboy Interview II به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مصاحبه Playboy II نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
"مصاحبه Playboy یکی از جذاب ترین ویژگی های اجرا در روزنامه نگاری آمریکایی است." --ویلیام هوگان، _سان فرانسیسکو کرونیکل_ "هیچ بحثی وجود ندارد که مصاحبههای جامع و اغلب ساینده بهترین نوع خود هستند و تاکنون اسناد منبع غیرقابل جایگزینی در مورد چهرههای تاریخ معاصر هستند. خودنگارههایی که از برخی از مصاحبهها بیرون میآیند آنقدر تیز و غیرقابل حذف به نظر میرسند که هیچ بیوگرافی (یا زندگی نامه) بعدی احتمالاً در آنها بهبود خواهد یافت.» --چارلز شامپلین، لس آنجلس تایمز "خزانه ای از منابع اولیه در مورد فرهنگ سیاسی و عامه آمریکا." --_کتابخانه مجله_ "در طول دو دهه گذشته، مصاحبه مجله پلی بوی به اندازه نمایه _نیویورکر و ستون جیمز رستون به یکی از مؤسسات روزنامه نگاری آمریکایی تبدیل شده است. از صحنه به کلیشه های حافظه حل می شود.» --میچل اس. راس، _شیکاگو تریبون_ "مصاحبه ها، به ویژه مصاحبه های الکس هیلی و رابرت شیر، فوق العاده هستند." - جان لئونارد، _نیویورک تایمز_ از پیشگفتار: «ابتدا، خلاصه ای کوتاه از چیستی این ویژگی و چگونگی پیدایش آن. (برای توضیح بیشتر، لطفاً به پیشگفتار در جلد اول مراجعه کنید.) در سال 1962، به اصرار ویراستار-ناشر هیو ام. هفنر، موری فیشر، سردبیر PLAYBOY، اولین پرسش و پاسخ مجله را از یک سری مکالمات بین الکس هیلی نویسنده و مایلز دیویس، نوازنده جاز، شکل داد. در مصاحبههای بعدی، هم روزنامهنگار و هم سوژه تا زمانی که چیزی نزدیک به هدف - یک زندگینامه شفاهی - به دست میآمد، ادامه میدادند. استانداردهای تعیین شده توسط فیشر؛ ظاهر این ویژگی که توسط کارگردان هنری آرت پل طراحی شده است. و فهرست سوژههای مصاحبهشده با هم ترکیب شد تا یکی از تقلیدترین و در نهایت معتبرترین انجمنهای روزنامهنگاری در جهان را ایجاد کند. نظارت بر مصاحبهها را در سال 1974 تحت سردبیری آرتور کرچمر آغاز کردم. ما با هم یک حس قوی از اخبار و موضوعیت را به مصاحبه ها اضافه کردیم به طوری که در پایان دهه دیده شدن آنها بسیار بالا بود. در آن زمان بود که تصمیم گرفتیم به یاد ماندنی ترین قطعات را در گلچینی که در سال 1981 منتشر شد جمع آوری کنیم. این روند انتخاب بود - من سی و یک مصاحبه از بین بیش از دویست مصاحبه را انتخاب کردم - که قابل درک است که باعث تعصب نسبت به "کلاسیک ها" شد. - غول هایی مانند مارتین لوتر کینگ جونیور، فیدل کاسترو، آلبرت شوایتزر، جیمی کارتر که به شدت در خاطره ها نقش بسته بودند. بنابراین، بسیاری از مصاحبه های جذاب با افراد در مشاغل مختلف باید از جلد اول حذف می شدند. در این جلد میتوانیم وقت بگذاریم تا آرنولد توینبی مورخ، رابرت شلتون نژادپرست، تد پاتریک برنامهریزان مذهبی، رابرت گاروود رابرت ویتنام را بشناسیم. ممکن است نام آنها کمتر آشنا باشد، اما ایده ها و تجربیات آنها که بازجویانشان از آنها گرفته اند، بر زندگی و زمانه ما تأثیر گذاشته است. سرگرمیهایی مانند رابرت ردفورد یا جانی کارسون نه تنها بهطور شگفتآوری متفکر هستند و در موضوعات مختلف بیان میکنند، بلکه ممکن است تأثیری گستردهتر از آنچه انتظار میرفت در دنیای ایدهها داشته باشند. در نهایت، این جلد فرصتی را فراهم میکند تا افرادی را که به دلایل فضایی به سادگی از دست دادهاند را شامل شود - آین رند، سالوادور دالی، ویلیام باکلی - و بالاخره معرفی آنها باعث خوشحالی است. این دو مجموعه با هم، به طور دقیق بخش کاملی از "مکالمات صریح" PLAYBOY را منعکس می کنند.