دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: فلسفه: تفکر انتقادی ویرایش: annotated edition نویسندگان: Merrill Cole سری: ISBN (شابک) : 0415967058, 9780203509272 ناشر: سال نشر: 2003 تعداد صفحات: 198 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 1 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب The Other Orpheus: A Poetics of Modern Homosexuality (Literary Criticism and Cultural Theory) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب Orpheus Other: Poetics of همجنسگرایی مدرن (نقد ادبی و نظریه فرهنگی) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
از زمان تروبادورها، شعر غرب به ندرت از عشق، میل و لذت بدون استناد به شبح مرگ صحبت کرده است. گفتمان غربی نیز بازنمایی همواروتیسم را با فاجعه پیوند می دهد. به عنوان مثال، یک زیر ژانر روایی مدرن کامل، مرگ نابهنگام یک قهرمان همجنسگرای متعصب را ترسیم می کند، روایتی که گاهی در گفتمان رسانه ای درباره ایدز احیا می شود. مریل کول استدلال میکند که مرگ، چه از طریق عوارض ناشی از نقص سیستم ایمنی، و چه در نتیجه همجنسبازی، رضایت داستانی را فراهم میکند. این روایت نه تنها از استقبال انتقادی آرتور رمبو و هارت کرین خبر میدهد، بلکه ساختار شعر ضدروایی تی. اس. الیوت، سرزمین بایر را نیز نشان میدهد. این کتاب فرض میکند که همواروتیسم مردانه مؤلفهای حیاتی برای هر درک جامع از مدرنیسم و بحران هویت مردانه مدرن است. کول بررسی میکند که چگونه عاطفه هوموئروتیک - که در آثار رمبو، کرین و الیوت نشان داده شده است - به نظریه دگرباش کمک میکند، و نشان میدهد که شعر چه چیزی برای تحقیق انتقادی دارد. این کتاب قصد دارد با ادغام مسئله عروضی و زیباییشناسی با مطالعه ادبی سیاسی، علاقه به شعر را دوباره ایجاد کند. کول از بینشهای روششناختی روانکاوی، ساختارشکنی و مارکسیسم برای تشریح اهمیت اجتماعی تجربه شاعرانه، و تقویت مجدد مفاهیم عاطفه و تخیل استفاده کرد، در حالی که علیه رویکردهای ضد فرمالیستی به ادبیات استدلال میکرد.