دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Reinhold Martin
سری:
ISBN (شابک) : 0262134268, 9780262134262
ناشر: The MIT Press
سال نشر: 2003
تعداد صفحات: 325
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 8 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب The Organizational Complex: Architecture, Media, and Corporate Space به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مجموعه سازمانی: معماری، رسانه و فضای شرکتی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مجموعه سازمانی یک تحلیل تاریخی و نظری از معماری شرکت ها در ایالات متحده پس از جنگ جهانی دوم است. عنوان آن به گسترش زیباییشناختی و تکنولوژیک مجموعه نظامی-صنعتی اشاره دارد که در آن معماری، رایانهها و شرکتها شبکهای از اشیا، تصاویر و گفتمانها را تشکیل میدهند که روابط اجتماعی را دوباره تنظیم میکنند و منظر پس از جنگ را تغییر میدهند. مطالعات موردی عمیق کار معمار Eero Saarinen برای جنرال موتورز، آیبیام و آزمایشگاههای بل و تجزیه و تحلیل ساختمانهای اداری طراحی شده توسط Skidmore، Owings و Merrill ظهور یک مدل مبتنی بر سیستمها از سازماندهی در معماری را نشان میدهد که در آن پرده مدولار است. دیوار هم به عنوان یک وسیله سازمانی و هم به عنوان حامل تصویر شرکت عمل می کند. چنین تصوری - از شرکت به عنوان یک سیستم منعطف و یکپارچه - به نظر می رسد که با "انسان سازی" زندگی شرکت مطابقت دارد، زیرا شرکت ها هم از نظر فضایی و هم از نظر اداری تمرکززدایی می کنند. تحلیلهای موازی به دنبال جذب سایبرنتیک به زیباییشناسی در نوشتههای هنرمند و نظریهپرداز بصری، گیورگی کپس، میآیند، زیرا هنر با علم فنآوری در خدمت یک «نمونهبینی» جدید پویا میآمیزد. بنابراین تصویر و سیستم در سازمان همگرا میشوند. پیچیده است، در حالی که قدرت از بالا به پایین به کنترل شبکه ای و مبتنی بر الگو منحل می شود. معماری، به عنوان یکی از بسیاری از فناوریهای رسانهای، الگوها را ارائه میکند – تصاویری از یکپارچگی ارگانیک که برای تنظیم مجموعههای جدید و ناپایدار انسان و ماشین طراحی شدهاند.
The Organizational Complex is a historical and theoretical analysis of corporate architecture in the United States after the Second World War. Its title refers to the aesthetic and technological extension of the military-industrial complex, in which architecture, computers, and corporations formed a network of objects, images, and discourses that realigned social relations and transformed the postwar landscape. In-depth case studies of architect Eero Saarinen's work for General Motors, IBM, and Bell Laboratories and analyses of office buildings designed by Skidmore, Owings & Merrill trace the emergence of a systems-based model of organization in architecture, in which the modular curtain wall acts as both an organizational device and a carrier of the corporate image. Such an image—of the corporation as a flexible, integrated system—is seen to correspond with a "humanization" of corporate life, as corporations decentralize both spatially and administratively. Parallel analyses follow the assimilation of cybernetics into aesthetics in the writings of artist and visual theorist Gyorgy Kepes, as art merges with techno-science in the service of a dynamic new "pattern-seeing." Image and system thus converge in the organizational complex, while top-down power dissolves into networked, pattern-based control. Architecture, as one among many media technologies, supplies the patterns—images of organic integration designed to regulate new and unstable human-machine assemblages.
Contents......Page 7
List of Illustrations......Page 9
Acknowledgments......Page 19
Introduction......Page 23
1 The Organizational Complex......Page 35
2 Pattern-Seeing......Page 63
3 The Physiognomy of the Office......Page 101
4 Organic Style......Page 143
5 Computer Architectures......Page 177
6 The Topologies of Knowledge......Page 203
Epilogue: Hallucinations......Page 233
Notes......Page 253
Illustration Credits......Page 309
A......Page 311
C......Page 312
E......Page 314
G......Page 315
H......Page 316
J......Page 317
L......Page 318
M......Page 319
N......Page 320
P......Page 321
S......Page 322
W......Page 324
Y......Page 325