دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Christopher I. Lehrich
سری:
ISBN (شابک) : 9780801445385
ناشر: Cornell University Press
سال نشر: 2007
تعداد صفحات: 132
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 58 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب The Occult Mind: Magic in Theory and Practice به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ذهن پنهان: جادو در تئوری و عمل نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
"با توجه به جهت گیری تاریخی فلسفه، آیا پیشنهاد دادن یک شبکه گسترده تر به آب های عمیق جادو غیرمنطقی است؟ با مواجهه با تفکر جادویی به عنوان نظریه، ما به درک جدیدی از اندیشه ای می رسیم که از یک دیدگاه به ما نگاه می کند. آینه سرگرمی.\"-- پیشگویی ذهن پنهان مانند بسیاری از حالت های انتقادی شامل خواندن نشانه ها است و جادو، به طور کلی، می تواند به عنوان نوعی انتقاد در نظر گرفته شود که جهان را - دیده و نادیده، شناخته شده و ناشناخته - می گیرد. به عنوان متن آن کریستوفر I. Lehrich در The Occult Mind به بررسی تاریخ جادو در تفکر غربی می پردازد و درکی جدید جسورانه از ادعاهای مطرح شده در مورد قدرت سیستم های اعتقادی مختلف را پیشنهاد می کند. لهریچ در مقالاتی به هم پیوسته در مورد موضوعات متفاوتی مانند خطوط لی، تاروت، Corpus Hermeticum، نوشتن و آیین در عمل جادویی، و تلاشهای اولیه برای رمزگشایی هیروگلیف مصری، جادو و بخشهای آن را بهعنوان یک شی فکری مورد توجه قرار میدهد که نیاز به تعبیر تفسیری دارد. بخشی از خوانندگان / ناظران لهریچ با ترسیم شباهتهای روشن بین عمل جادو و نظامهای تفسیری جدیدتر - ساختارگرایی، ساختارشکنی، نشانهشناسی - به طرز ماهرانهای نشان میدهد که شبح جادو بر تمام این تلاشها برای درک ماهیت دانش دامن میزند. کتاب لهریچ با ارائه رویکردی جدید رادیکال به ماهیت و ارزش تفکر غیبی، جادو را به عنوان شیوهای از تئوری مطرح میکند که ذاتاً مفاهیم هنجاری عقل و حقیقت را زیر سوال میبرد. لهریچ در توضیح شباهتهای عمیق بین تفکر غیبی و گفتمان آکادمیک نشان میدهد که فلسفه غیبی قرن شانزدهم غالباً موضوعاتی را لمس میکرد که تنها در پنجاه سال گذشته در گفتمان فلسفی نقش محوری داشتهاند.