دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Abubakar Momoh (Editor). Said Adejumobi (Editor)
سری: Routledge Revivals
ISBN (شابک) : 9781138725508, 1138725501
ناشر: Routledge
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 301
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 31 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب The National Question in Nigeria: Comparative Perspectives به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب سوال ملی در نیجریه: چشم اندازهای مقایسه ای نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این عنوان برای اولین بار در سال 2002 منتشر شد: این کتاب با پرداختن به پرسش های داغی که امروز دولت-ملت نیجریه با آن مواجه است، ابعاد و صداهای متنوعی را که در چالش های پیرامون مسئله ملی آشکار می شود، بررسی می کند. با برجسته کردن طیف وسیعی از موضوعات مورد تحقیق و بررسی نشده، به لحاظ نظری و تجربی جنبه های کلیدی گفتمان و بحث مسئله ملی در نیجریه را بررسی می کند. مشارکتکنندگان تجارب گسترده و متنوعی را در این حجم به ارمغان میآورند و از این تجربیات و رویکرد چند رشتهای برای روشن کردن و غنیسازی موضوعات مورد مطالعه استفاده میکنند. مسئله ملی در نیجریه چالش هایی را مشخص می کند که برای بقای کشور باید به آنها رسیدگی شود - و مسائل مهمی که حل نشده رها شده اند و اکنون دولت ملت را تهدید می کنند. خواندن این کتاب برای دانشمندان علوم اجتماعی، سیاست گذاران، سیاستمداران، فعالان سازمان های غیردولتی و همه ناظران و دانشجویان تاریخ و سیاست نیجریه ضروری است.
This title was first published in 2002: Addressing the burning questions confronting the Nigerian nation-state today, this book explores the diverse dimensions and voices apparent in the challenges surrounding the national question. Highlighting a range of under-researched and unexplored issues, it theoretically and empirically examines key aspects of the national question discourse and debate in Nigeria. The contributors bring wide and varied experiences to bear on the volume and employ both these experiences and the multidisciplinary approach to illuminate and enrich the issues under study. The National Question in Nigeria identifies challenges that must be addressed if the nation is to survive - and critical issues that have been left unresolved and now threaten the nation state. It is essential reading for social scientists, policy makers, politicians, NGO activists and all observers and students of Nigerian history and politics.