دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1 نویسندگان: Stephan Körner (auth.), Edna Ullmann-Margalit (eds.) سری: Boston Studies in the Philosophy of Science 94 ISBN (شابک) : 9789027721594, 9789400954960 ناشر: Springer Netherlands سال نشر: 1985 تعداد صفحات: 251 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 5 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب The Kaleidoscope of Science: The Israel Colloquium: Studies in History, Philosophy, and Sociology of Science Volume 1 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کالیدوسکوپ علم: گفتگوی اسرائیل: مطالعات تاریخ ، فلسفه و جامعه شناسی علوم جلد 1 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این مجموعه اولین جلد از سخنرانیهای ارائه شده در چارچوب کنفرانس اسرائیل برای تاریخ، فلسفه و جامعهشناسی علم در سال افتتاحیه آن 1981-1982 است. بنابراین شروع یک سرمایه گذاری جدید را نشان می دهد. این مجموعه بهجای تلاش برای بیان ایدئولوژی ماهیت علم، در واقع به ارائه تصویری کالیدوسکوپیک از تنوع دیدگاهها درباره علم و درون علم میپردازد. سه رشته اصلی در این جلد گرد هم آمده اند. اول دانشمندان، دوم مورخان و جامعه شناسان علم، سوم فیلسوفان علاقه مند به علم. دانشمندان تلاش می کنند مجموعه علمی دانش را در مناطقی ارائه کنند که ماجراجویی علمی تخیل فرهنگ زمان ما را روشن می کند. در عین حال، آنها تأملات خود را در مورد ماهیت این زمان بدن، دانش و روند احتمالی توسعه آینده آن ثبت می کنند. در مقابل، برای مورخان و جامعه شناسان، علم باید از یک سو به صورت دیاکرونیک، به عنوان یک فرآیند، و از سوی دیگر به صورت همزمان، به عنوان یک نهاد اجتماعی مورد مطالعه قرار گیرد. در مورد فیلسوفان، سرانجام، سهم آنها در این مجموعه به این معنا نیست که در محدوده چیزی که معمولاً به عنوان فلسفه علم تلقی می شود باقی بماند، یا محدود به تحلیل شیوه علمی استدلال و تفکر باشد: اجازه می دهد، در واقع تشویق می شود، شیوه های فکری بومی و حتی در مواردی رقابتی را در بر بگیرد.