دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Ibn Warraq
سری:
ISBN (شابک) : 1943003084, 9781943003082
ناشر: New English Review Press
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 451 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب The Islam in Islamic Terrorism: The Importance of Beliefs, Ideas, and Ideology به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب اسلام در تروریسم اسلامی: اهمیت عقاید، عقاید و ایدئولوژی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
ابن وراق به چندین تصور غلط در مورد علت تروریسم اسلامی اشاره می کند. بسیاری از محققان از در نظر گرفتن عقاید تروریست ها خودداری می کنند و به نظر می رسد بسیاری فکر می کنند که "تروریسم اسلامی" تنها در حدود چهل سال گذشته ظهور کرده است. بسیاری از تحلیلگران بر این باورند که ایالات متحده به دلیل سیاست خارجی اش هدف قرار گرفته است، در حالی که برخی دیگر معتقدند که ما باید علل ریشه ای را که اساساً اقتصادی-اجتماعی هستند، با فقر به عنوان توضیح مورد علاقه کشف کنیم. از سوی دیگر، ابن وراق معتقد است که ما باید اعتقادات جهادگران را جدی بگیریم. اقدامات داعش یا طالبان یا هر گروه جهادی دیگر اعمال خشونت آمیز تصادفی توسط گروهی از خرابکاران روانپریش، ناامید جنسی، فقیر نیست، بلکه عملیاتهایی با دقت و استراتژیک برنامهریزی شده است که بخشی از یک کارزار طولانی توسط مسلمانان تحصیل کرده و مرفه است. مایل به ایجاد یک دولت اسلامی مبتنی بر شریعت، شریعت مقدس اسلامی برگرفته از قرآن، سنت و حدیث هستند. تروریسم اسلامی نیز در چهل سال گذشته ظهور نکرده است. از زمان تأسیس آن در قرن هفتم، جنبشهای خشونتآمیز بهدنبال احیای اسلام واقعی، که اعضای آن احساس میکردند در جوامع مسلمان، که با آرمانهای نخستین مسلمانان زندگی نمیکردند، نادیده گرفته شده بود، به وجود آمدند. بنابراین پاسخ علت تروریسم اسلامی از نظر ابن وراق در الهیات اسلامی (به ویژه مفاهیم جهاد و امر به معروف و نهی از منکر) و تاریخ اسلام نهفته است که هر دو را از نزدیک بررسی می کند. این را آنچه خود اسلامگرایان به ما میگویند تأیید میکند، از این رو ابن وراق به بررسی دقیق نوشتههای متفکران مهم اسلامی گذشته، مانند ابن تیمیه، و فعالان مدرن، از مودودی تا خمینی پرداخته است.