دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Benjamin F. Harper
سری:
ISBN (شابک) : 1498576966, 9781498576970
ناشر: Lexington Books
سال نشر: 2018
تعداد صفحات: 145
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب The Iranian Crisis and the Birth of the Cold War: The Bridge to Victory به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب بحران ایران و تولد جنگ سرد: پل پیروزی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این اثر به بررسی بحران 1946 ایران و نقش فعال آن در شکل دادن به جنگ سرد پس از آن می پردازد. در نظر گرفته شده است که به عنوان یک مطالعه موردی در مورد اینکه چگونه ایالات متحده توانست با موفقیت انحصار کوتاه مدت اتمی خود را منعطف کند و به اهداف بین المللی خود در اوایل دوران پس از جنگ دست یابد. این نوشته با حوزه علمی قوی روابط خارجی ایالات متحده درگیر است که در طول چند سال گذشته منشأ و نیروهای محرک جنگ سرد را مورد بازبینی و تجسم مجدد قرار داده است.
نقض توافقنامه خروج نیروها توسط اتحاد جماهیر شوروی در پایان جنگ جهانی دوم، همراه با حمایت فعال این کشور از جنبش های جدایی طلب کرد و آذری. ، نظم جدید و در حال تحول بین المللی را به شدت آزمایش کرد. هدف اصلی این کار درک این موضوع است که چگونه جامعه بین المللی به عقب نشینی نسبتا مسالمت آمیز نیروهای شوروی از خاک ایران دست یافت. من ادعا می کنم که: 1) ایران به دلیل نقش دوران جنگ و پتانسیل نهفته اقتصادی خود، دارای درجه ای از اهرم در مذاکرات با ایالات متحده و روسیه بود که سایر کشورها نداشتند. 2) اینکه احمد قوام، نخستوزیر ایران، در حالی که اهداف «ایران محور» خود را دنبال میکرد، زیرکانه هر دو ابرقدرت را با نام و نشان مملکتسازی استادانهاش دستکاری کرد. 3) اینکه ایالات متحده از قدرت نظامی، اقتصادی و دیپلماتیک خود برای دستیابی مؤثر به اهداف پس از جنگ استفاده کرد. و 4) بازیگران اصلی بحران مشروعیت سازمان ملل متحد و شورای امنیت آن را که قبلاً در معرض خطر قرار داشتند، محکم کردند.
در حالی که کمتر از هواپیمای برلین یا جنگ کره یا بحران موشکی کوبا شناخته شده بود، بحران ایران برای اولین بار نشان داد که چه درگیری ابرقدرتی است. ممکن است شبیه این رویداد نمونه ای خیره کننده از مدیریت بحران توسط شرکت کنندگان اولیه ارائه می دهد. بحران ایران در واقع تولد جنگ سرد بود و الگویی برای اقدامات دولت در طول و پس از این درگیری طولانی ایجاد کرد. بحران همچنین نمونهای قدرتمند از اینکه چگونه نهادهای شخص ثالث در خارج از اروپا، علیرغم داشتن قدرت نظامی و اقتصادی نسبتاً ناچیز، توانایی تغییر و دستکاری رفتار ابرقدرتها را داشتند.
<//. p>