دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Tommaso Gnoli
سری:
ISBN (شابک) : 3700139624, 9783700139621
ناشر: Verlag der Österreichischen Akademie der Wissenschaften
سال نشر: 2007
تعداد صفحات: 136
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 912 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب The Interplay of Roman and Iranian Titles in the Roman East: 1st-3rd Century Ad (Veroeffentlichungen Zur Byzanzforschung) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تداخل القاب رومی و ایرانی در شرق روم: آگهی قرن اول تا سوم (Veroeffentlichungen Zur Byzanzforschung) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این مقاله به موضوعی کلاسیک در تاریخ باستان می پردازد: روابط بین روم و جهان اشکانی و ساسانی. آنچه اصالت دارد، منظری است که از آن این روابط بررسی میشود، یعنی از تحلیل عناوینی که ظاهراً در زمینهای نامناسب در دو سوی مرز استفاده میشوند، شروع میشود. یک مفهوم کاملا رومی، consularitas، یونانی hypateia، از یک سو در انتساب صریح آن به حاکمان ادسی، از سوی دیگر در انتساب ضمنی آن به پادشاهان ارمنستان و پس از آن به «سران» پالمیرا تحلیل میشود. عنوان ایرانی «شاه شاهان» نیز در اینجا بررسی میشود که بهطور نامناسبی به اوداینات پالمیرا و پسرش وابالات نسبت داده میشود، همراه با تحلیلی از آرگابتهای عنوان ایرانی مرد بسیار قدرتمند پالمیرنیایی، ورود. این مقاله با یک به روز رسانی مستند درباره عنوان ایرانی دیگر، پاسگریبا، «وارث تاج و تخت، ولیعهد» که در خانواده های سلطنتی ادسا و هاترا گواهی شده است، تکمیل می شود، که معنای آن در جاهای دیگر عمیقاً بررسی شده است. موضوعات ذکر شده در بالا به وضوح نشان می دهد که قبلاً پیوندهای دو سوی رود فرات چقدر محکم بوده است، پیوندهایی که نه تنها به طور کلی فرهنگی، بلکه به طور ملموس تر، نهادی و سیاسی نیز هستند.