دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Dominique Bauer (editor). Camilla Murgia (editor)
سری: Spatial Imageries in Historical Perspective
ISBN (شابک) : 9463720804, 9789463720809
ناشر: Amsterdam University Press
سال نشر: 2021
تعداد صفحات: 271
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب The Home, Nations and Empires, and Ephemeral Exhibition Spaces: 1750-1918 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب خانه، ملل و امپراتوری ها و فضاهای نمایشگاهی زودگذر: 1750-1918 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب فضاهای نمایشگاهی زودگذر را بین سالهای 1750 و 1918 بررسی میکند. فصلها بر دو فضای مرتبط متمرکز هستند: فضای داخلی داخلی و تصاویر آن، و نمایشگاهها و موزههایی که هم هویت ملی/امپراتوری و هم دیگری را که در ورای مرزهای کشور در کمین است، نشان میدهند. آنچه آشکار می شود این است که همین تنش در این قلمروهای خصوصی و عمومی وجود دارد. یعنی بین همذات پنداری و خود فرافکنی از یک سو و از خود بیگانگی، دیگری بودن و عینیت بخشیدن از سوی دیگر. در کشف این موضوع، نویسندگان نشان میدهند که خود، شهروند/جامعه و دیگری واقعیتهایی هستند که دائماً مطرح، تعریف و عینیت مییابند. آنها نشان می دهند که این در یک پویایی بی وقفه فرافکنی در مقابل بیگانگی و صمیمیت در مقابل دوری صورت می گیرد.
This book explores ephemeral exhibition spaces between 1750 and 1918. The chapters focus on two related spaces: the domestic interior and its imagery, and exhibitions and museums that display both national/imperial identity and the otherness that lurks beyond a country’s borders. What is revealed is that the same tension operates in these private and public realms; namely, that between identification and self-projection, on the one hand, and alienation, otherness and objectification on the other. In uncovering this, the authors show that the self, the citizen/society and the other are realities that are constantly being asserted, defined and objectified. This takes place, they demonstrate, in a ceaseless dynamic of projection versus alienation, and intimacy versus distancing.