ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The Hero in the Mirror: From Fear to Fortitude (Relational Perspectives Book Series)

دانلود کتاب قهرمان در آینه: از ترس تا صلابت (مجموعه کتاب دیدگاه های رابطه ای)

The Hero in the Mirror: From Fear to Fortitude (Relational Perspectives Book Series)

مشخصات کتاب

The Hero in the Mirror: From Fear to Fortitude (Relational Perspectives Book Series)

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0881634824, 9780881634372 
ناشر:  
سال نشر: 2009 
تعداد صفحات: 228 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 53,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 18


در صورت تبدیل فایل کتاب The Hero in the Mirror: From Fear to Fortitude (Relational Perspectives Book Series) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب قهرمان در آینه: از ترس تا صلابت (مجموعه کتاب دیدگاه های رابطه ای) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب قهرمان در آینه: از ترس تا صلابت (مجموعه کتاب دیدگاه های رابطه ای)

در مواقع استرس، تروما و بحران - چه در مقیاس شخصی و چه در مقیاس جهانی - برای ما بسیار آسان است که شخصیتی بزرگتر از زندگی را بیرونی کنیم که می تواند رنج ما را تسکین دهد، قهرمانی که حتی همانطور که ما به میدان می آید. عقب نشینی در پس زمینه با این حال، با بر عهده گرفتن بار جمعی ما، چنین قهرمان قادر مطلق می تواند ما را تضعیف کند، و همان ویژگی هایی را که ما نمی توانیم در یکدیگر ذکر کنیم را نشان می دهد. با اعطای قدرت به قهرمان برای درست کردن اوضاع، به نظر می رسد که ما آن را از خودمان انکار می کنیم و ما را موقتاً سبک شده اما در نهایت درمانده می کنیم. در پاسخ، سو گراند اسطوره قهرمان را واسازی می کند و برای "قهرمان معمولی" استدلال می کند، شخصیتی واقع گرایانه تر با همان محدودیت ها، نگرانی ها و ترس هایی که بقیه ما دارند، اما با این وجود برای خیر بزرگتر دفاع می کند. چهره خطر، ناامیدی و شرارت. از بنیان روانکاوی رابطه‌ای، گراند ملاحظات فرهنگی و اخلاقی را در بررسی خود از شکل ظاهری این قهرمان معمولی به کار می‌گیرد، سفری که ما را از اتاق مشاوره به بیرون درب ورودی خانه، از قلب یک «متمدن» می‌برد. «ملت به مناطق جنگ‌زده بی‌شماری که در جهان، چه در گذشته و چه در حال، سایه افکنده‌اند. در طول راه، با افرادی ملاقات می کنیم که مواجهه آنها با ناملایمات از پیش پا افتاده تا فاجعه بار است و می آموزیم که چگونه با مفهوم مشکوک قهرمان در زندگی خود مبارزه می کنند. گراند با بازگویی این سفر با نثری دقیق و در عین حال در دسترس و لذت‌بخش، نشان می‌دهد که بهترین مکان برای یافتن قهرمان معمولی در نهایت درون یکدیگر است: قهرمان ما هستیم.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

In times of stress, trauma and crisis—whether on a personal or global scale—it can be all too easy for us to externalize a larger-than-life figure who can assuage our suffering, a Hero who comes to the fore even as we recede into the background. In taking on our collective burden, however, such an omnipotent Hero can actually undermine us, representing as it does the very same characteristics we fail to note in one another. By granting the Hero to power to set things right, we seem to deny it to ourselves, leaving us temporarily lightened but ultimately helpless. In response, Sue Grand deconstructs the myth of the Heroic and argues for the "ordinary hero," a more realistic figure with the same limitations, concerns and fears as the rest of us, but who nonetheless stands up for the greater good in the face of danger, despair and villainy. From the foundation of relational psychoanalysis, Grand incorporates cultural and ethical considerations in her examination of what this ordinary hero might look like, a trip that takes us from the consulting room to right outside our front doors, from the heart of a "civilized" nation to the myriad war-torn regions dappling the globe, both past and present. Along the way we meet individuals whose encounters with adversity range from the mundane to the catastrophic, and learn how they struggle against the dubious concept of the Hero looming large in their lives. Recounting this journey in finely-tuned yet imminently accessible and enjoyable prose, Grand demonstrates that the best place to ultimately find the ordinary hero is within each other: The hero is us.





نظرات کاربران