دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Jon Cohen. Giovanni Federico
سری:
ISBN (شابک) : 0521666929, 9780521666923
ناشر: Cambridge University Press
سال نشر: 2001
تعداد صفحات: 148
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 23 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب The Growth of the Italian Economy, 1820-1960 (New Studies in Economic and Social History) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب رشد اقتصاد ایتالیا، 1820-1960 (مطالعات جدید در تاریخ اقتصادی و اجتماعی) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
ایتالیا کشوری فقیر و عقب مانده در مقایسه با همسایگانش در شمال و غرب در سال 1861 بود. بیشتر مردم آن کشاورز بودند که برای بقای خود به تکنیک های سنتی و اشکال باستانی سازمان تکیه می کردند. کمتر کسی باور میکرد که ظرف یک قرن، این کشور به یکی از بزرگترین نیروگاههای صنعتی تبدیل شود و مردم آن در بین ثروتمندترینهای جهان باشند. این کتاب گزارشی مختصر و بهروز از ادبیاتی را ارائه میکند که رشد چشمگیر و تغییرات ساختاری ایتالیا را نشان میدهد و بر دیدگاههای جدید در مورد مسائل قدیمی تأکید میکند.
Italy was a poor, backward country compared with its neighbors to the north and west in 1861. Most of its people were farmers relying on traditional techniques and ancient forms of organization to survive. Few would have believed that within a century, the country would become one of the largest industrial powerhouses, and its people among the wealthiest in the world. This book provides a brief, up-to-date account of the literature that chronicles Italy's remarkable growth and structural change, emphasizing new views on old issues.