دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Ian James
سری:
ISBN (شابک) : 9780804752701
ناشر: Stanford University Press
سال نشر: 2006
تعداد صفحات: 147
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 74 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب The fragmentary demand: an introduction to the philosophy of Jean-Luc Nancy به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تقاضای پراکنده: مقدمه ای بر فلسفه ژان لوک نانسی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این مقدمه بر فلسفه ژان لوک نانسی مروری بر اندیشه فلسفی او تا به امروز می دهد و آن را در چارچوب وسیع تری از تفکر فرانسوی و اروپایی معاصر قرار می دهد. این کتاب فلسفه نانسی را در رابطه با پنج حوزه خاص بررسی میکند: شرح او از ذهنیت. درک او از فضا و فضایی. تفکر او در مورد بدن و تجسم؛ اندیشه سیاسی او؛ و سهم او در زیبایی شناسی معاصر. در هر مورد، روشی را نشان میدهد که نانسی در آن به توسعه یا حرکت فراتر از برخی از دغدغههای کلیدی مرتبط با پدیدارشناسی، پساساختارگرایی، و آنچه که میتوان به طور کلی «پسامدرن» نامید، پرداخت.
This introduction to the philosophy of Jean-Luc Nancy gives an overview of his philosophical thought to date and situates it within the broader context of contemporary French and European thinking. The book examines Nancy’s philosophy in relation to five specific areas: his account of subjectivity; his understanding of space and spatiality; his thinking about the body and embodiment; his political thought; and his contribution to contemporary aesthetics. In each case it shows the way in which Nancy develops or moves beyond some of the key concerns associated with phenomenology, post-structuralism, and what could broadly be termed the “post-modern.”