دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Robert R. Edgar
سری:
ISBN (شابک) : 0813941032, 9780813941035
ناشر: University of Virginia Press
سال نشر: 2018
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب The Finger of God: Enoch Mgijima, the Israelites, and the Bulhoek Massacre in South Africa به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب انگشت خدا: انوک مگیجیما، اسرائیلیها و کشتار بولهوک در آفریقای جنوبی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در صبح روز 24 مه 1921، یک نیروی هشتصد پلیس و سرباز سفیدپوست با یک پیامبر آفریقایی به نام انوک مگیجیما و حدود سه هزار نفر از پیروانش روبرو شدند. آنها که اسرائیلیات نامیده می شدند، حاضر به ترک دهکده مقدس خود یعنی نتبلانگا نشدند، جایی که از اوایل سال 1919 در آنجا جمع شده بودند تا در انتظار پایان جهان باشند. در حالی که اسرائیلیها معتقد بودند که برای دعا و عبادت در صلح آنجا هستند، مقامات سفیدپوست آنها را بهطور غیرقانونی در زمینی که مال آنها نیست، چمباتمه زدهاند. پس از ماهها مذاکرات بیثمر، دولت آفریقای جنوبی یک نیروی مسلح را به بولهوک، روستایی در کیپ شرقی فرستاد تا آنها را بیرون کند. در رویدادی که به عنوان قتل عام بولهوک شناخته می شود، پلیس مسلح به تفنگ، مسلسل و توپ، نزدیک به دویست اسرائیلی را با دستگیره، شمشیر و نیزه به هلاکت رساند.
در انگشت خدا، رابرت ادگار نشان می دهد که چگونه و چرا قتل عام بولهوک رخ داد. ادگار می پرسد: چرا Mgijima پیشگویی کرد که پایان جهان نزدیک است و چرا پیروان خود را به Ntabelanga احضار کرد؟ چرا دولت آفریقای جنوبی اردوگاه اسرائیل را یک تهدید تلقی کرد؟ ادگار با بررسی این برخورد بین یک دولت و یک جنبش هزاره، کشتار بولهوک را هم به عنوان یک رویداد سیگنال در تاریخ آفریقای جنوبی و هم نمونه ای از درگیری های مشابه در سراسر جهان می داند.