دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: جبر ویرایش: نویسندگان: Martin Ruef سری: ISBN (شابک) : 0691138095, 9780691138091 ناشر: سال نشر: 2010 تعداد صفحات: 307 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 1 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب The Entrepreneurial Group: Social Identities, Relations, and Collective Action (The Kauffman Foundation Series on Innovation and Entrepreneurship) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب گروه کارآفرینی: هویت های اجتماعی ، روابط و کنش جمعی (سری بنیاد Kauffman در زمینه نوآوری و کارآفرینی) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
نظرسنجیهای اخیر نشان میدهد که بیش از نیمی از کارآفرینان آمریکایی به جای اینکه به تنهایی ادامه دهند، مالکیت خود را در راهاندازی کسبوکار خود به اشتراک میگذارند و کارشناسان کارآفرینی بینالمللی نیز به اهمیت گروهها در تامین اعتبارات خرد و پیشبرد طرحهای کارآفرینی در کشورهای در حال توسعه اشاره کردهاند. با این حال، رسانهها و بسیاری از محققان همچنان به تداوم افسانه رویایی تنها که به تنهایی بازار را متحول میکند، ادامه میدهند. گروه کارآفرینی این افسانه را در هم می شکند و نشان می دهد که تیم ها، نه افراد، نیروی پیشرو در پشت استارت آپ های کارآفرینی هستند. این اولین کتابی است که تحلیل جامعهشناختی عمیقی از گروههای کارآفرین ارائه میکند، و چارچوبی نظری - به نام جمعیتشناسی رابطهای - برای درک فعالیتها و نتایج درون آنها ارائه میکند. مارتین روف به تیمهای کارآفرینی در ایالات متحده در سالهای رونق اواخر دهه 1990 و رکود اقتصادی اخیر نگاه میکند. او چهار مکانیسم را برای توضیح پویایی گروههای کارآفرین شناسایی میکند: سوگیریهای درون گروهی بر ابعاد برجسته جمعیتی. روابط صمیمانه با همسران، شرکای زندگی مشترک و خویشاوندان؛ تمایل به سازماندهی فعالیتها در فضاهای مسکونی یا \"مجازی\"؛ و اهداف کارآفرینی که تحقق اجتماعی و روانی را بر رفاه مادی ترجیح می دهند. Ruef شواهدی را ارائه می دهد که نشان می دهد چه زمانی نتایج مطلوب - با توجه به رسمی شدن گروه، برابری، تلاش، نوآوری و بقا - از این مکانیسم ها ناشی می شود. گروه کارآفرینی نشان می دهد که چگونه مطالعه ساختار اجتماعی کنش کارآفرینانه می تواند ایجاد سازمان های جدید را روشن کند.