دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Maurice Godelier
سری:
ISBN (شابک) : 0745619649, 9780745619644
ناشر: Polity Press
سال نشر: 1999
تعداد صفحات: 132
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 7 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب The enigma of the gift به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب معمای هدیه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
ارزیابی مجدد کارکرد و اهمیت هدایا در زندگی اجتماعی و در تشکیل روابط اجتماعی بر اساس کار مارسل ماوس. در سال 1921 ماوس نظریه ای را در مورد موهبت ارائه کرد که انتقادات تند لوی استروس را در میان دیگران به دنبال داشت. نویسنده مانند متفکران قبلی، چیزهایی را که شخص می دهد و چیزهایی را که می فروشد تجزیه و تحلیل می کند. با این حال، او با چیزهایی شروع می کند که نه می توان داد و نه فروخت، اما باید نگه داشت، که مهم ترین آنها اشیای مقدس هستند. پس از تجزیه و تحلیل تازه ای از potlatch و kula، که در قلب نظریه ماوس قرار داشت، او نشان می دهد که انگیماهایی که ماوس را مختل می کند، زمانی که فرد ببیند که اشیاء را می توان همزمان داد و نگه داشت، حل می شود: آنچه داده می شود همان است. حق انتفاع قابل انتقال، آنچه محفوظ است مالکیت لاینفک است. او سپس توضیح می دهد که چرا این قانون در مورد اشیاء با ارزشی که داده می شود اعمال می شود، اما در مورد اشیای مقدس که باید نگهداری شوند، اعمال نمی شود.
A reassessment of the function and importance of gifts in social life and in the constitution of social relations, based on the work of Marcel Mauss. In 1921 Mauss advanced a theory of the gift which drew sharp criticisms from Levi-Strauss, among others. Like earlier thinkers, the author analyses things one gives and things one sells; he begins, however, with those things that can be neither given nor sold, but which must be kept, chief among which are sacred objects. After a fresh analysis of the potlatch and the kula, which lay at the heart of Mauss's theory, he shows that the engimas which stymied Mauss are resolved once one sees that objects can be at the same time given and kept: what is given is the alienable right of usage, what is kept is the inalienable ownership. He then explains why this rule applies to valuables that are given, but not to sacred objects, which must be kept.
Godelier 1999-1......Page 1
Godelier 1999-2......Page 56
Godelier 1999-3......Page 80
Godelier 1999-4......Page 110
Godelier 1999-5......Page 130
Godelier 1999-6......Page 131
Godelier 1999-7......Page 132