ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The Engineering Project: Its Nature, Ethics, and Promise

دانلود کتاب پروژه مهندسی: ماهیت ، اخلاق و نوید آن

The Engineering Project: Its Nature, Ethics, and Promise

مشخصات کتاب

The Engineering Project: Its Nature, Ethics, and Promise

دسته بندی: فن آوری
ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0271032545, 9780271032542 
ناشر: Pennsylvania State Univ Pr 
سال نشر: 2008 
تعداد صفحات: 226 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 984 کیلوبایت 

قیمت کتاب (تومان) : 39,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 11


در صورت تبدیل فایل کتاب The Engineering Project: Its Nature, Ethics, and Promise به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب پروژه مهندسی: ماهیت ، اخلاق و نوید آن نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب پروژه مهندسی: ماهیت ، اخلاق و نوید آن

همه ما زندگی روزمره خود را با محصولات فناوری احاطه می کنیم که کاری را که انجام می دهیم ساده تر، سریع تر و کارآمدتر می کند. اینها مزایایی هستند که ما اغلب آنها را بدیهی می دانیم. اما در عین حال، از آنجایی که این محصولات ما را از کارهای ناخواسته ای که در دوره های قبلی زمان و تلاش زیادی را صرف می کردند، از بین می برند، بسیاری از آنها نیز ما را از محیط طبیعی و حتی انسانی خود رها می کنند. این وظیفه چیزی است که ژن موریارتی آن را مهندسی کانونی می‌نامد که محصولاتی را ایجاد کند که به تعادلی بین کاهش بار و درگیری دست یابند: چه مقدار از بارگذاری مناسب خواهد بود در حالی که همچنان اجازه تعاملی را می‌دهد که زندگی فرد را غنی می‌کند، روح را بالا می‌برد و زندگی خوب را به پیش می‌برد. در یک جامعه شاد؟ یکی از نمونه‌های او از سازه‌های مهندسی کانونی، پل گلدن گیت است که مردم را به سمت خود می‌کشاند، روح انسان را زنده می‌کند و به آن تعالی می‌بخشد و با دنیای محیطی مناسب خود طنین‌انداز می‌کند. انسان ها، پل و جهان با هم هماهنگ هستند. این ارزش‌های مشارکت، سرزندگی و طنین، کلید رویکرد هنجاری هستند که موریارتی به حرفه مهندسی می‌آورد، که به طور سنتی عمدتاً بر معیارهای فنی ارزیابی مانند کارایی، بهره‌وری، عینیت و دقت تمرکز دارد. این اقدامات اگرچه مهم هستند، اما به محصول مهندسی شده به معنای محلی و محدود نگاه می کنند. اما از منظری وسیع‌تر، آنچه در سطح محلی بی‌خطر است ممکن است مشکلات اخلاقی جدی ایجاد کند، عدالت اجتماعی، پایداری محیط‌زیست و سلامت و ایمنی طرف‌های آسیب‌دیده را تضعیف کند. این دیدگاه گسترده‌تر است که توسط مهندسی کانونی، موضوع قسمت سوم کتاب، مورد حمایت قرار می‌گیرد، که موریارتی با مهندسی مدرن در بخش اول و مهندسی پیشامدرن در بخش دوم در تضاد است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

We all live our daily lives surrounded by the products of technology that make what we do simpler, faster, and more efficient. These are benefits we often just take for granted. But at the same time, as these products disburden us of unwanted tasks that consumed much time and effort in earlier eras, many of them also leave us more disengaged from our natural and even human surroundings. It is the task of what Gene Moriarty calls focal engineering to create products that will achieve a balance between disburdenment and engagement: How much disburdenment will be appropriate while still permitting an engagement that enriches one's life, elevates the spirit, and calls forth a good life in a convivial society? One of his examples of a focally engineered structure is the Golden Gate Bridge, which draws people to it, enlivens and elevates the human spirit, and resonates with the world of its congenial setting. Humans, bridge, and world are in tune. These values of engagement, enlivenment, and resonance are key to the normative approach Moriarty brings to the profession of engineering, which traditionally has focused mainly on technical measures of evaluation such as efficiency, productivity, objectivity, and precision. These measures, while important, look at the engineered product in a local and limited sense. But from a broader perspective, what is locally benign may present serious moral problems, undermining social justice, environmental sustainability, and health and safety of affected parties. It is this broader perspective that is championed by focal engineering, the subject of Part III of the book, which Moriarty contrasts with modern engineering in Part I and pre-modern engineering in Part II.





نظرات کاربران