دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Patricia Hynes
سری:
ISBN (شابک) : 1847423264, 1847423272
ناشر: The Policy Press
سال نشر: 2011
تعداد صفحات: 242
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب The dispersal and social exclusion of asylum seekers: Between liminality and belonging به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب پراکندگی و محرومیت اجتماعی پناهجویان: بین اجباری بودن و تعلق نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب پناهجویان را به عنوان یک گروه محروم اجتماعی معرفی می کند. این یک نمای کلی از سیستم های پراکندگی تاریخی و معاصر ارائه می دهد، و سیاست پراکندگی پناهجویان را در سراسر بریتانیا و چگونگی تأثیر این پراکندگی بر زندگی آنها بررسی می کند. این استدلال میکند که سیاستهای بازدارنده پناهندگی، احساس بینهایتی را که افراد تجربه میکنند، افزایش میدهد. این کتاب مفروضاتی را به چالش میکشد که پناهجویان باید تا زمانی که وضعیت پناهندگی را دریافت کنند، از نظر اجتماعی کنار گذاشته شوند، و نشان میدهد که چگونه پناهجویان در غیاب شناسایی رسمی، احساس «تعلق» خود را ایجاد میکنند.
This book establishes asylum seekers as a socially excluded group. It provides an overview of historic and contemporary dispersal systems, and it investigates the policy of dispersing asylum seekers across the UK and how this dispersal impacts their lives. It argues that deterrent asylum policies increase the sense of liminality experienced by individuals. The book challenges assumptions that asylum seekers should be socially excluded until they receive refugee status, and it illustrates how asylum seekers create their own sense of 'belonging' in the absence of official recognition.