دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Carl Mika. Michael A. Peters
سری: Educational Philosophy And Theory
ISBN (شابک) : 1138080616, 9781351624718
ناشر: Routledge/Taylor & Francis Group
سال نشر: 2018
تعداد صفحات: 131
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب The Dilemma Of Western Philosophy به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب معضل فلسفه غرب نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این مجموعه ویرایش شده رویکردی چندوجهی به محدودیت ها و دستاوردهای مختلف فلسفه غرب دارد. فلسفه غرب که به خودی خود در نظر گرفته می شود نامی بسیار بحث برانگیز است. مشارکت کنندگان اعتبار آن را به عنوان یک برچسب زیر سوال می برند و ظاهر بزرگ آن را در آموزش و پرورش مورد بررسی قرار می دهند. با این حال، بخشی از مشکل فلسفه غرب این است که جلوههای متعارف و غالب کمتری دارد. نویسندگان هر دو شکل فلسفه غرب را در نظر می گیرند و فکر و زمان قابل توجهی را به خود اختصاص می دهند، اما همیشه آن را به موضوع خاص تر آموزش ارجاع می دهند. این کتاب به مجموعهای در حال رشد میافزاید که رابطه بین آموزش و فلسفه را ترسیم میکند و نشان میدهد که آنها عمیقاً در هم تنیده شدهاند و در واقع این فلسفه (و بهویژه تنوع غربی آن) است که از آموزش غربی حمایت میکند و در وهله اول به آن اجازه شکوفایی میدهد. پس مناسب است که این کتاب در مقاطع مختلف آموزش را به عنوان وسیله ای هژمونیک از یک پدیده عمیق تر - فلسفۀ غالب غرب - به تصویر می کشد. این کتاب در ابتدا به عنوان ویژه نامه فلسفه و نظریه تربیتی منتشر شد.
This edited collection takes a multifaceted approach to the various limitations and achievements of Western philosophy. Considered on its own, Western philosophy is a highly contentious name. The contributors question its validity as a label and take to task its grand appearance within education. However, part of the problem with Western philosophy is that it has less conventional as well as dominant manifestations. The writers consider both forms of Western philosophy, devoting significant thought and time to it in its own right, but always referring it to the more specific issue of education. This book adds to a growing corpus that sketches the relationship between education and philosophy, showing that they are deeply intertwined, and it is indeed philosophy (and especially its Western variation) that supports Western education and allows it to flourish in the first instance. It is fitting, then, that at various points this book depicts education as a hegemonic vehicle of a deeper phenomenon – that of dominant Western philosophy. This book was originally published as a special issue of Educational Philosophy and Theory.