ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The Dark Side of Modernity

دانلود کتاب سمت تاریک مدرنیته

The Dark Side of Modernity

مشخصات کتاب

The Dark Side of Modernity

دسته بندی: جامعه شناسی
ویرایش: 1s 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0745648215, 9780745648217 
ناشر: Polity 
سال نشر: 2013 
تعداد صفحات: 197 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 722 کیلوبایت 

قیمت کتاب (تومان) : 48,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 6


در صورت تبدیل فایل کتاب The Dark Side of Modernity به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب سمت تاریک مدرنیته نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب سمت تاریک مدرنیته

در این کتاب، یکی از نظریه‌پردازان اجتماعی برجسته جهان، درک انتقادی، نگران‌کننده، اما در عین حال ظریف از دنیای پسا سنتی که امروز در آن زندگی می‌کنیم، ارائه می‌کند. جفری الکساندر در مورد مدرنیته به عنوان زمان تاریخی و شرایط اجتماعی، بلکه به عنوان ایدئولوژی و اتوپیا می نویسد. ایده مدرنیته مظهر امیدهای نجیب روشنگری برای پیشرفت و عقلانیت است، اما واقعیت آن رنج بزرگی را به همراه دارد و انگیزه های مخربی را که همچنان به نوع بشر برمی انگیزد، آشکار می کند. اسکندر بررسی می کند که چگونه نظریه پردازان قرن بیستم برای درک شخصیت مدرنیته با چهره ژانوس، که در عین حال به عقب و جلو نگاه می کند، تلاش کردند. وبر پیروزی زهد دنیوی را با استقلال آزادانه و همچنین سلطه بی رحمانه مرتبط می کند و فرار از عقلانیت را سیستماتیک و خطرناک توصیف می کند. زیمل به غیریتی اشاره کرد که مدرنیته را آزار می دهد، حتی زمانی که غریبه را عادی می کرد. آیزنشتات تعالی عصر محوری را جشن گرفت، اما به ظرفیت فزاینده آن برای بربریت اذعان داشت. پارسونز از جامعه آمریکا خبر داد، اما تکه تکه شدن مدرنیته را نادیده گرفت. الکساندر به جای تلاش برای حل و فصل تضادهای مدرنیته استدلال می‌کند که نظریه اجتماعی باید شخصیت ژانوسی آن را بپذیرد. این یک توهم خطرناک است که فکر کنیم مدرنیته می تواند شر را از بین ببرد. شمول مدنی و طرد مدنی در هم تنیده شده اند. اسکندر اصطکاک های خطرناکی را که بومی مدرنیته است برمی شمرد، اما او همچنین خطوط جدیدی از بهبود اجتماعی و ترمیم عاطفی را پیشنهاد می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

In this book, one of the world’s leading social theorists presents a critical, alarmed, but also nuanced understanding of the post-traditional world we inhabit today. Jeffrey Alexander writes about modernity as historical time and social condition, but also as ideology and utopia. The idea of modernity embodies the Enlightenment’s noble hopes for progress and rationality, but its reality brings great suffering and exposes the destructive impulses that continue to motivate humankind. Alexander examines how twentieth-century theorists struggled to comprehend the Janus-faced character of modernity, which looks backward and forward at the same time. Weber linked the triumph of worldly asceticism to liberating autonomy but also ruthless domination, describing flights from rationalization as systemic and dangerous. Simmel pointed to the otherness haunting modernity, even as he normalized the stranger. Eisenstadt celebrated Axial Age transcendence, but acknowledged its increasing capacity for barbarity. Parsons heralded American community, but ignored modernity’s fragmentations. Rather than seeking to resolve modernity’s contradictions, Alexander argues that social theory should accept its Janus-faced character. It is a dangerous delusion to think that modernity can eliminate evil. Civil inclusion and anti-civil exclusion are intertwined. Alexander enumerates dangerous frictions endemic to modernity, but he also suggests new lines of social amelioration and emotional repair.





نظرات کاربران