دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Stephanie Steinmetz (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783531179643, 9783531930565
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2012
تعداد صفحات: 283
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب The Contextual Challenges of Occupational Sex Segregation: Deciphering Cross-National Differences in Europe به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب چالشهای متنی جداسازی جنسی شغلی: رمزگشایی تفاوتهای بینملی در اروپا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این مطالعه تأثیر متقابل پیچیده عوامل فردی و زمینهای را که به تفاوتهای بینملی در تفکیک جنسی افقی و عمودی شغلی شکل میدهند، باز میکند. عوامل فردی مؤثر بر تصمیم گیری های شغلی را به بافت اجتماعی و اقتصادی گسترده تر در یک جامعه مرتبط می کند. به دنبال این رویکرد، استفانی اشتاینمتز یک مرور کلی از توسعه و علل تفاوتهای بینملی در تفکیک جنسیتی شغلی ارائه میکند. او بینش هایی را در مورد موقعیت 21 کشور عضو اتحادیه اروپا، به ویژه کشورهای سابق CCE ارائه می دهد. بر اساس مدلهای چند سطحی پیشرفته، این مطالعه نشان میدهد که عوامل نهادی، مانند سازماندهی نظامهای آموزشی، تحولات فراصنعتی، سیاستهای اجتماعی و «فرهنگ جنسیتی» ملی، نقش مهمی در شکلدهی فرآیندهای تفکیک جنسیتی ایفا میکنند. عوامل فردی نویسنده توضیح میدهد که مجموعهای متمایز از عوامل نهادی مربوط به هر یک از دو بعد تفکیک جنسی شغلی است و این عوامل در جهتهای مختلفی عمل میکنند: برخی جداسازی افقی را کاهش میدهند و در عین حال جنبه عمودی را تشدید میکنند. در نهایت، این مطالعه یافتههای تجربی را از دیدگاه سیاسی با پرداختن به چالشهای زمینهای آینده کشورهای عضو اتحادیه اروپا که به دنبال دستیابی به برابری جنسیتی بالاتر در بازار کار هستند، ارزیابی میکند.