ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The Co-Creation Paradigm

دانلود کتاب الگوی هم آفرینی

The Co-Creation Paradigm

مشخصات کتاب

The Co-Creation Paradigm

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0804789150, 9780804789158 
ناشر: Stanford Business Books 
سال نشر: 2014 
تعداد صفحات: 356 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 45,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب الگوی هم آفرینی: مدیریت، مدیریت و رهبری، کسب و کار و پول، سیستم ها و برنامه ریزی، مدیریت و رهبری، کسب و کار و پول، استراتژی و رقابت، مدیریت و رهبری، کسب و کار و پول، برنامه ریزی استراتژیک، فرآیندها و زیرساخت ها، کسب و کار و پول، اقتصاد اقتصادی اقتصاد کلان، اقتصاد خرد، کسب و کار و امور مالی، کتاب های درسی جدید، مستعمل و اجاره، بوتیک تخصصی، توسعه کسب و کار، کسب و کار و امور مالی، کتاب های درسی جدید، مستعمل و اجاره، بوتیک تخصصی، مدیریت، کسب و کار و امور مالی و جدید،



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 6


در صورت تبدیل فایل کتاب The Co-Creation Paradigm به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب الگوی هم آفرینی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب الگوی هم آفرینی

یک تغییر اساسی در حال انجام است که نحوه درک ما از ارزش را تغییر خواهد داد. در عصر ارتباط فزاینده، افراد بر خلاف نهادها در مرکز ارزش آفرینی قرار دارند. برای انطباق با این تغییر تکتونیکی، سازمان ها دیگر نمی توانند به طور یکجانبه محصولات و خدمات را طراحی کنند. آنها باید با ذینفعان - از مشتریان و کارمندان گرفته تا تامین کنندگان، شرکا و شهروندان - به عنوان همکار مشارکت کنند.
ونکات راماسوامی و کریمجان اوزجان، گورو خلق مشترک، از شرکت‌ها می‌خواهند که به تجارب زیسته توجه داشته باشند تا تعامل ایجاد کنند. پلتفرم‌ها و سیستم‌های مدیریتی که برای همکاری خلاقانه طراحی شده‌اند و استراتژی‌های "برنده بیشتر-بردن بیشتر" را توسعه می‌دهند که ثروت، رفاه، و رفاه ما را افزایش می‌دهد. پارادایم ایجاد مشترک که با نمونه‌هایی از خلق مشترک در عمل نشان داده شده است، طرحی را برای شرکت، اقتصاد و جامعه خلاق ارائه می‌کند، در حالی که یک چارچوب مفهومی ارائه می‌کند که سازمان‌ها را در بخش‌های مختلف راهنمایی می‌کند. اتخاذ این رویکرد تحول آفرین این کتاب با به چالش کشیدن برخی از عمیق‌ترین ایده‌های ما در مورد تجارت و ارزش، آینده "کسب و کار طبق معمول" را ترسیم می‌کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

A fundamental shift is underway that will change how we conceive of value. In an era of increasing interconnectedness, individuals, as opposed to institutions, stand at the center of value creation. To adapt to this tectonic shift, organizations can no longer unilaterally devise products and services. They must engage stakeholders―from customers and employees to suppliers, partners, and citizens at large―as co-creators.
Co-creation guru Venkat Ramaswamy and Kerimcan Ozcan call for enterprises to be mindful of lived experiences, to build engagement platforms and management systems that are designed for creative collaboration, and to develop "win more-win more" strategies that enhance our wealth, welfare, and, well-being. Richly illustrated with examples of co-creation in action, The Co-Creation Paradigm provides a blueprint for the co-creative enterprise, economy, and society, while presenting a conceptual framework that will guide organizations across sectors in adopting this transformational approach. Challenging some of our most deeply held ideas about business and value, this book outlines the future of "business as usual."





نظرات کاربران