دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Uri Ram
سری: Suny Series in Israeli Studies
ISBN (شابک) : 0791423018, 9780791423011
ناشر: State University of New York Press
سال نشر: 1995
تعداد صفحات: 247
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 19 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب The Changing Agenda of Israeli Sociology: Theory, Ideology, and Identity به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب دستور کار در حال تغییر جامعه شناسی اسرائیل: نظریه، ایدئولوژی و هویت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
اولین نمای کلی سیستماتیک و جامع از تفکر جامعهشناختی در اسرائیل را ارائه میکند و از دستور کار جدیدی درخواست میکند که تمرکز را از ملتسازی به شکلگیری شهروندی دموکراتیک و برابریخواهانه تغییر دهد.
این مطالعه دستور کار در حال تغییر جامعه شناسی اسرائیل را با پیوند دادن محتوا با زمینه و با ارائه نقدی آگاهانه از جامعه شناسی به عنوان یک نظریه و به عنوان یک نهاد اجتماعی بررسی می کند. از یک سو، دیدگاههای نظری کلی را که بر مطالعات جامعهشناختی اسرائیل اعمال میشود و از سوی دیگر، اقناعهای اجتماعی و ایدئولوژیکی خاصی را که این مطالعات با آنها آغشته شدهاند، بررسی میکند.
رام نشان می دهد که چگونه دستور کار جامعه شناسی اسرائیل در ارتباط با تحولات سیاسی عمده در اسرائیل تغییر کرده است: هژمونی طولانی مدت جنبش کارگری تا جنگ 1967. بحران رژیم کارگری پس از جنگ 1973؛ و صعود جناح راست به قدرت حکومتی در سال 1977. سه مرحله در جامعه شناسی اسرائیل، که با این دگرگونی های سیاسی مطابقت دارد، مشخص شده است: تسلط یک مکتب کارکردگرا از دهه 1950 تا 1970. بحران در اواسط دهه 1970. و انبوه دیدگاه های جایگزین و رقابتی از اواخر دهه 1970. رام با درخواست برای یک دستور کار جدید جامعهشناختی به پایان میرسد که تمرکز را از ملتسازی به شکلگیری شهروندی دموکراتیک و برابریخواهانه تغییر میدهد.
این کتاب اولین مروری منظم و جامع از تفکر جامعهشناختی در اسرائیل را ارائه میکند و با انجام این کار تفسیری منحصر به فرد از تاریخ اجتماعی و فکری اسرائیل ارائه میدهد.