دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: Second edition, revised & expanded
نویسندگان: John Quigley
سری:
ISBN (شابک) : 0822335395, 9780822335399
ناشر: Duke University Press Books
سال نشر: 2005
تعداد صفحات: 178
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 13 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب The Case for Palestine: An International Law Perspective, 2nd edition به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب پرونده فلسطین: دیدگاه حقوق بین الملل، ویرایش دوم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
جان کویگلی در این نسخه به روز شده کتاب مهم خود دیدگاه حقوق بین الملل ضروری را برای مقابله با مناقشه به ظاهر حل نشدنی اسرائیل و فلسطین به ارمغان می آورد. از سال 2000، چرخه خونریزی و قصاص به طور فزاینده ای از کنترل خارج شده است. کویگلی شکست مذاکرات در سال 2000 را به عدم تمایل اسرائیل به مذاکره بر اساس اصول عدالت و قانون نسبت می دهد. او استدلال میکند که در طول قرن گذشته، اصول تثبیت شده حقوق بینالملل - و به ویژه حق تعیین سرنوشت - به نفع صهیونیستها و سپس اسرائیلیها نادیده گرفته شده یا به ضرر فلسطینیان نادیده گرفته شده است. در این جلد، کویگلی درک کاملی از هر دو طرف درگیری در چارچوب حقوق بین الملل ارائه می دهد. او مدعی است که فلسطینی ها نسبت به اسرائیلی ها ادعای حقوقی قوی تری نسبت به بیت المقدس دارند. آوارگان فلسطینی باید به مناطقی از جمله مناطق داخل مرزهای اسرائیل بازگردانده شوند. و اینکه اسرائیل باید از سرزمینی که در سال 1967 اشغال کرده بود عقب نشینی کند. کویگلی همانند جلد قبلی خود ارزیابی مستند گسترده ای از درگیری در قرن گذشته ارائه می دهد و در مورد جنبش صهیونیستی، تصمیم جامعه ملل برای ترویج وطن یهودی در این کشور بحث می کند. فلسطین، جنگ 1948 و ایجاد اسرائیل، و اشغال کرانه باختری، نوار غزه و بلندی های جولان توسط اسرائیل در طول جنگ 1967.