دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: تاریخ ویرایش: نویسندگان: Peter Jackson. Lawrence Lockhart سری: The Cambridge History of Iran 6 ISBN (شابک) : 0521200946, 9780521200943 ناشر: Cambridge University Press سال نشر: 1986 تعداد صفحات: 1151 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 124 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب The Cambridge History of Iran, Volume 6: The Timurid and Safavid Periods به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تاریخ کمبریج ایران ، جلد 6: دوره های تیموری و صفوی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
تاریخ ایران کمبریج بررسی هشت جلدی تاریخ و فرهنگ ایران و سهم آن در تمدن جهان است. تمامی جنبه های مذهبی، فلسفی، سیاسی، اقتصادی، علمی و هنری در تمدن ایرانی با تأکید بر عوامل جغرافیایی و اکولوژیکی که در خصلت خاص آن تمدن نقش داشته، مورد بررسی قرار گرفته است. هدف ارائه مجموعه ای از مقالات خواندنی به جای فهرستی از اطلاعات است. این مجلدات زمینه انتشار ایده های جدید و همچنین ارائه خلاصه ای از حقایق ثابت را فراهم می کند. آنها باید به عنوان یک محرک برای متخصصان عمل کنند، اما در درجه اول نگران پاسخگویی به سوالاتی در مورد گذشته و حال ایران هستند که توسط افراد غیر متخصص پرسیده می شود. این جلد تاریخ ایران از فروپاشی امپراتوری ایلخانی (حدود 1335) تا ربع دوم قرن هجدهم را در بر می گیرد. دوره ای که در دیدگاه سنتی، شاهد ظهور ایران به عنوان یک «دولت ملی» بود، مورد توجه ویژه بود. در نیمه دوم این عصر است که تشیع معتدل قدرت قطعی را در کشور به دست آورد که تا به امروز حفظ شده است و به تمایز ایران از سایر کشورهای اسلامی جنوب غرب آسیا کمک می کند. علاوه بر فصلهایی درباره ارتباطات تجاری و دیپلماتیک با اروپا - تماسهایی که معمولاً با دشمنی مشترک با ترکهای عثمانی تقویت میشوند - که از قرن شانزدهم برجسته شد، این جلد شامل فصولی در مورد تاریخ اجتماعی و اقتصادی، هنرها و معماری، علوم دقیق است. ، دین، فلسفه و ادبیات.