دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1 ed.]
نویسندگان: Alex Vatanka
سری:
ISBN (شابک) : 9781838601546, 9780755600052
ناشر: I.B. Tauris
سال نشر: 2021
تعداد صفحات:
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب The Battle of the Ayatollahs in Iran: The United States, Foreign Policy, and Political Rivalry since 1979 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب نبرد آیت الله ها در ایران: ایالات متحده، سیاست خارجی و رقابت سیاسی از سال 1979 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
شناخت دستور کار و رفتار سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران چالشی حیاتی برای جهان است. اما بازیگران اصلی رژیم ایران از نظر پیشینه سیاسی، تجربیات و علایق از کجا می آیند؟ کدام نوع از جاه طلبی ها یا تضادهای سیاسی از سال 1979 بر بحث های سیاست خارجی مسلط بوده و شکل گرفته است؟ این کتاب روند سیاست داخلی تهران را با پیروی از دو شخصیت رژیم، علی خامنهای، رهبر و اکبر هاشمی رفسنجانی، که پیش از مرگش در ژانویه ۲۰۱۷ برخی از قدرتمندترین مناصب سیاسی در ایران را بر عهده داشتند، توضیح میدهد. از سال 1979 تاکنون هیچ دو مردی در دیکته کردن فرآیندهای تصمیمگیری رژیم تأثیرگذارتر نبودهاند. با این حال اطلاعات کمی در مورد اینکه چگونه جهانبینیها و منافع رقیب آنها، لحظات کلیدی مناقشه آنها - چه شخصی یا مبتنی بر سیاست - یا جاهطلبیهای شخصی آنها را به اطلاع مردم رسانده است، وجود ندارد. خط سیر سیاست ایران این کتاب سخنان و نوشتههای خود خامنهای و رفسنجانی را - و گزارشهایی که دیگران از آنها ارائه کردهاند - تحلیل میکند تا نشان دهد که چگونه رقابت سیاست داخلی، اقدامات تهران را در صحنه منطقهای و بینالمللی شکل داده است. این کتاب شامل منابع اولیه و ثانویه ایرانی - از جمله خاطرات دستنخورده، گزارشهای روزنامهها، و رسانههای الکترونیکی ایرانی و مصاحبههای شخصی - رقابتهای اصلی بر سر طول عمر جمهوری اسلامی را برجسته میکند و بینشهای جدیدی از حال و آینده سیاست خارجی ایران ارائه میدهد.