دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1 ed.]
نویسندگان: Elizabeth Key Fowden
سری: Transformation of the Classical Heritage
ISBN (شابک) : 0520216857, 9780585383873
ناشر: University of California Press
سال نشر: 1999
تعداد صفحات:
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب The Barbarian Plain: Saint Sergius between Rome and Iran به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب دشت بربر: قدیس سرجیوس بین روم و ایران نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در سدههای پنجم و ششم پس از میلاد، در مرز فرات، بین امپراتوریهای روم و ایران، شهری به وجود آمد که با دیوارهای گچی پر زرق و برق پوشیده شده بود. درون این دیوارها کلیسای بزرگی قرار داشت، زیارتگاهی برای یادگارهای قدیس سرگیوس که در اوایل قرن چهارم در رصافه به شهادت رسید. در اطراف رصافه، «دشت بربر»، محل سکونت متحدان عرب روم، که بسیاری از آنها قدیس را گرامی داشتند، کشیده شده بود. الیزابت کی فودن ظهور فرقه سرگیوس را در اواخر دوران باستان بررسی می کند و از روایت های ادبی، کتیبه ها، باستان شناسی، تصاویر و خود چشم انداز استفاده می کند تا تصویری چند وجهی از نقش دین در این جامعه مرزی بسازد. با تمرکز بر ابعاد اجتماعی-فرهنگی و همچنین ابعاد سیاسی فرقه سرگیوس، مطالعه او بر زندگی مؤمنان عادی و همچنین جایگاه مذهب در محاسبات استراتژیک امپراتوری های متخاصم روشن می شود. با تحلیل دقیقی از گزارشهای بازمانده از شهادت سرجیوس، فودن بحثی درباره روسافای-سرجیوپلیس سوریه ارائه میکند، گسترش فرقه سرگیوس را در سوریه و بین النهرین نشان میدهد و تفسیری تحریکآمیز از رابطه بین حضور قدیس در رصافه و نقش او در دفاع از مرز ارائه میکند. . او همچنین مسیحیت عرب را در زمینه فرهنگ روم متأخر در شرق و همچنین ادامه سنت سرگیوس پس از فتح مسلمانان مورد بحث قرار میدهد و بر تغییرات و تداومهای ناشی از ظهور اسلام تأکید میکند.