ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The Art of Dialectic between Dialogue and Rhetoric: The Aristotelian Tradition

دانلود کتاب هنر دیالکتیک بین دیالوگ و بلاغت: سنت ارسطویی

The Art of Dialectic between Dialogue and Rhetoric: The Aristotelian Tradition

مشخصات کتاب

The Art of Dialectic between Dialogue and Rhetoric: The Aristotelian Tradition

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: Controversies 
ISBN (شابک) : 9027218897, 9789027218896 
ناشر: John Benjamins Publishing Company 
سال نشر: 2011 
تعداد صفحات: 253 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 28,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب The Art of Dialectic between Dialogue and Rhetoric: The Aristotelian Tradition به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب هنر دیالکتیک بین دیالوگ و بلاغت: سنت ارسطویی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب هنر دیالکتیک بین دیالوگ و بلاغت: سنت ارسطویی

این کتاب سنت دیالکتیک را از موضوعات ارسطو، متن بنیانگذار آن، تا "رنسانس" آن در قرن شانزدهم ایتالیا بازسازی می کند و بر نقش دیالکتیک در تولید دانش تمرکز می کند. ارسطو دیالکتیک را به عنوان مبادله ساختاریافته پرسش و پاسخ تعریف می کند و در نتیجه آن را به گفت و گو و مجادله مرتبط می کند، در حالی که سیسرو نسخه کمی شکاکانه از دیالکتیک را توسعه می دهد، آن را با استدلال in utramque partem شناسایی می کند و آن را از نزدیک به بلاغت مرتبط می کند. . این دو تفسیر، ستون فقرات سنت زنده دیالکتیک را تشکیل می‌دهند و در رنسانس در برابر پس‌زمینه قرون وسطی به‌طور متفاوتی توسعه یافته‌اند. این کتاب سه زمینه جداگانه را بررسی می‌کند که در آن این تحولات رخ می‌دهد:
تلاش رودولف آگریکولا برای توسعه دیالکتیکی جدید در ارتباط نزدیک با بلاغت، رویکرد کاملاً ارسطویی آگوستینو نیفو و استفاده آن از تفسیرهای تازه ترجمه شده اسکندر آفرودیسیاس و آوروئس، و نظریه ادبی کارلو سیگونیو در مورد فرم گفتگو که حول محور موضوعات ارسطو است.
امروزه دیالکتیک ارسطویی از حیات جدیدی در نظریه استدلال برخوردار است: فصل پایانی کتاب به طور خلاصه به این تحولات معاصر می پردازد و برخی از نتایج معرفت شناختی کلی را به دست می آورد که سنت دیالکتیک را با دیدگاه خطاپذیری از دانش مرتبط می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This book reconstructs the tradition of dialectic from Aristotle's Topics, its founding text, up to its "renaissance" in 16th century Italy, and focuses on the role of dialectic in the production of knowledge. Aristotle defines dialectic as a structured exchange of questions and answers and thus links it to dialogue and disputation, while Cicero develops a mildly skeptical version of dialectic, identifies it with reasoning in utramque partem and connects it closely to rhetoric. These two interpretations constitute the backbone of the living tradition of dialectic and are variously developed in the Renaissance against the Medieval background. The book scrutinizes three separate contexts in which these developments occur:
Rudolph Agricola's attempt to develop a new dialectic in close connection with rhetoric, Agostino Nifo's thoroughly Aristotelian approach and its use of the newly translated commentaries of Alexander of Aphrodisias and Averroes, and Carlo Sigonio's literary theory of the dialogue form, which is centered around Aristotle's Topics.
Today, Aristotelian dialectic enjoys a new life within argumentation theory: the final chapter of the book briefly revisits these contemporary developments and draws some general epistemological conclusions linking the tradition of dialectic to a fallibilist view of knowledge.



فهرست مطالب

Content: The Art of Dialectic between Dialogue and Rhetoric
Editorial page
Title page
LCC data
Dedication page
Table of contents
Introduction: Dialectic and the notion of tradition
1. Aristotle and the art of dialectic
2. Dialectic in the Latin world: Cicero, Boethius and the scholastics
3. The revival of dialectic in the Renaissance: An introduction
4. The new humanist dialectic and rhetoric
5. The Topics and Renaissance Aristotelianism
6. Dialectic and dialogue
7. Rhetoric and dialectic
Conclusion: The epistemological value of Aristotelian dialectic
Notes
References
Name index.




نظرات کاربران