ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Terrorism in Southeast Asia

دانلود کتاب تروریسم در آسیای جنوب شرقی

مشخصات کتاب

Terrorism in Southeast Asia

ویرایش:  
نویسندگان: , , , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 160456850X, 9781604568509 
ناشر: Nova Science Publishers 
سال نشر: 2009 
تعداد صفحات: 104 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 37,000

کتاب مورد نظر موجود نمی باشد



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 13


در صورت تبدیل فایل کتاب Terrorism in Southeast Asia به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تروریسم در آسیای جنوب شرقی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تروریسم در آسیای جنوب شرقی

از سپتامبر 2001، ایالات متحده نگران گروه‌های اسلام‌گرای افراطی در جنوب شرقی آسیا، به‌ویژه گروه‌هایی در فیلیپین، اندونزی، مالزی، تایلند و سنگاپور است که به داشتن ارتباط با شبکه تروریستی القاعده معروف هستند. آسیای جنوب شرقی پایگاهی برای عملیات های گذشته، فعلی و احتمالاً آینده القاعده است. برای نزدیک به پانزده سال، القاعده با ایجاد هسته های محلی، آموزش مردم جنوب شرق آسیا در اردوگاه های خود در افغانستان، و با تامین مالی و همکاری با گروه های بومی اسلام گرای رادیکال به منطقه نفوذ کرده است. اندونزی و جنوب فیلیپین به ویژه در برابر نفوذ گروه های تروریستی اسلامی ضد آمریکایی آسیب پذیر بوده اند. اعضای یک شبکه بومی به نام جماعت اسلامیه (JI) که روابط گسترده ای با القاعده دارد، شناخته شده است که به دو نفر از هواپیماربایان 11 سپتامبر 2001 کمک کرده و به طراحی و اجرای حملات علیه اهداف غربی اعتراف کرده اند. اینها شامل مرگبارترین تروریست ها می شود. حمله از سپتامبر 2001: بمب گذاری در 12 اکتبر 2002 در بالی، اندونزی، که حدود 200 نفر، اکثرا غربی، کشته شدند. در 9 سپتامبر 2004، یک حمله انتحاری که تصور می‌شود کار JI باشد، به سفارت استرالیا در جاکارتا حمله کرد و 10 نفر را کشت و حدود 200 نفر را مجروح کرد. در اکتبر 2005، سه بمب‌گذار انتحاری بمب‌ها را در عرض چند دقیقه در بالی منفجر کردند و بیش از آن‌ها کشته شدند. 20 نفر. این حملات نشان می دهد که JI همچنان قادر به اجرای توطئه های نسبتاً بزرگ علیه اهداف غربی است، علیرغم دستگیری یا کشته شدن صدها تن از اعضای JI، از جمله بسیاری از رهبران شناخته شده آن. منطقه برای دستگیری افراد و سازمان‌های تروریستی مظنون، بیش از 1000 سرباز را در جنوب فیلیپین مستقر کرد تا به ارتش فیلیپین در مبارزه با گروه خشونت‌آمیز ابوسیاف مشاوره دهند، ابتکار امنیت دریایی منطقه‌ای را برای تقویت امنیت در تنگه مالاکا راه‌اندازی کرد، اشتراک اطلاعاتی را افزایش داد. عملیات، روابط نظامی-نظامی با اندونزی را از سر گرفت (از جمله احیای آموزش و آموزش نظامی بین المللی [IMET])، و بیش از یک میلیارد دلار کمک به اندونزی و فیلیپین از کنگره ارائه یا درخواست کرد. واکنش کشورهای منطقه به تهدید و واکنش ایالات متحده به طور کلی با شدت نگرانی آنها در مورد تهدید برای ثبات و سیاست داخلی آنها متفاوت بوده است. به طور کلی، سنگاپور، مالزی و فیلیپین به سرعت شکست خوردند. گروه‌های شبه‌نظامی را تحت فشار قرار داده و اطلاعات خود را با ایالات متحده و استرالیا به اشتراک می‌گذارند، در حالی که اندونزی این کار را تنها پس از آن آغاز کرد که حملات یا دستگیری‌ها شدت تهدید را برای شهروندان خود آشکار کرد. گفته می‌شود، بسیاری از دولت‌ها به دلیل حساسیت سیاسی این موضوع با گروه‌های ملی‌گرای اصلی اسلامی و سکولار، به افزایش فشار آمریکا و حضور نظامی در منطقه خود با دوگانگی نگاه می‌کنند. اندونزی و مالزی اکثریت کشورهای مسلمان هستند در حالی که فیلیپین و تایلند دارای اقلیت‌های مسلمان قابل توجهی هستند که از نظر تاریخی بیگانه و جدایی‌طلب هستند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی





نظرات کاربران