دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Paolo Missiroli
سری:
ISBN (شابک) : 9788857589411
ناشر: Mimesis
سال نشر: 2022
تعداد صفحات: 0
زبان: Italian
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 500 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Teoria critica dell’antropocene. Vivere dopo la Terra, vivere nella Terra به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب نظریه انتقادی آنتروپوسن. زندگی پس از زمین، زندگی در زمین نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
هرکسی که امروز با بحث عمومی در دنیای غرب مواجه است نمی تواند از خود بپرسد که «آنتروپوسین» به چه معناست. با شروع از اوایل دهه 2000 و به تدریج با شدت فزاینده، در واقع به یک مفهوم پاسپارتو تبدیل شده است که اغلب صرفاً برای نشان دادن زمان حال از طریق یک نام مد روز استفاده می شود. دقیقاً به دلیل این فراگیر بودن، اما معنای این مفهوم به شدت مبهم است و یک نبرد واقعی در مورد آن شکل گرفته است. مفروضات شیوه های مختلف تفکر «آنتروپوسن» چیست؟ آیا این اصطلاح ناگزیر به دیدگاهی مرتبط است که بر اساس آن انسان بر جهان طبیعت ارباب خواهد بود؟ یا شاید بتوان از «آنتروپوسن» انتقادی استفاده کرد تا نیاز به دگرگونی وضعیت کنونی و جوامع ما را نشان دهد؟ با پاسخ به این سؤالات، این جلد به دنبال ترسیم خطوط کلی یک نظریه انتقادی از آنتروپوسن است.
Chi si confronta con il dibattito pubblico del mondo occidentale, oggi, non può fare a meno di chiedersi cosa significhi “Antropocene”. A partire dai primi anni 2000 e via via con sempre maggior intensità, infatti, esso è divenuto un concetto passepartout, spesso usato semplicemente per indicare il presente attraverso un nome alla moda. Proprio a causa di tale pervasività, tuttavia, il significato di questo concetto è quanto mai vago e si è sviluppata una vera e propria battaglia in merito. Quali sono i presupposti dei diversi modi attraverso cui viene pensato l’”Antropocene”? Questo termine è inevitabilmente connesso a una prospettiva secondo cui l’essere umano è destinato a essere il padrone del mondo naturale? O è forse possibile utilizzare criticamente l’”Antropocene”, al fine di mostrare la necessità di una trasformazione dello stato di cose presente e delle nostre società? Rispondendo a tali domande il presente volume si propone di delineare i contorni di una teoria critica dell’Antropocene.