دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Tim Bussiek (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783824467488, 9783322952493
ناشر: Deutscher Universitätsverlag
سال نشر: 1998
تعداد صفحات: 200
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب سیستم های تلماتیک در حمل و نقل مسافر: یک مدل هم افزایی از تصمیمات حمل و نقل: حمل و نقل، صنعت کامپیوتر، تحقیق در عملیات/نظریه تصمیم گیری، اقتصاد/علوم مدیریت، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Telematische Systeme im Personenverkehr: Ein synergetisches Modell der Verkehrsmittelentscheidung به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب سیستم های تلماتیک در حمل و نقل مسافر: یک مدل هم افزایی از تصمیمات حمل و نقل نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
سیستمهای تلهماتیک ترافیک فرصتهای زیادی را برای حمایت از تصمیمگیری در حمل و نقل مسافر ارائه میدهند. آنها اطلاعات به روز، دقیق و به صورت جداگانه تهیه می کنند. اما تاکنون از این پتانسیل به سختی استفاده شده است. بسیاری از پروژه های آزمایشی فراتر از موفقیت های محدود منطقه ای نیستند. آشنایی و اثرات شبکه منجر به این واقعیت می شود که پیشنهاد اضافی اطلاعات به سختی پذیرفته می شود. تیم بوسیک با استفاده از یک رویکرد مدلسازی غیرخطی، این پدیده را که برای سیستمهای اطلاعاتی معمول است، بررسی میکند. او با شبیهسازی رفتار تصمیمگیری برای حملونقل خصوصی موتوری و حالتهای حملونقل عمومی، موقعیتهای رکود (به اصطلاح قفل) را آشکار میکند. به عنوان بخشی از تجزیه و تحلیل نحوه عملکرد ابزارهای جدید فناوری اطلاعات، نقاط شروع و استراتژیهایی برای استفاده مؤثر از سیستمهای اطلاعاتی ارائه شده است.
Verkehrstelematische Systeme bieten enorme Chancen zur Unterstützung von Entscheidungen im Personenverkehr. Sie liefern aktuelle, detaillierte und individuell aufbereitete Informationen. Dieses Potential wird bislang jedoch kaum ausgeschöpft. Viele Pilotprojekte kommen über regional begrenzte Achtungserfolge nicht hinaus. Gewöhnung und Netzeffekte führen dazu, daß das zusätzliche Angebot an Information kaum angenommen wird. Mit einem nichtlinearen Modellierungsansatz geht Tim Bussiek diesem für Informationssysteme typischen Phänomen nach. Durch die Simulation des Entscheidungsverhaltens für motorisierten Individualverkehr und öffentliche Verkehrsmodi deckt er Verharrungssituationen (sog. Lock-Ins) auf. Im Rahmen einer Analyse der Wirkungsweise der neuen IT-Instrumente werden Ansatzpunkte und Strategien für den effektiven Einsatz von Informationssystemen vorgestellt.
Front Matter....Pages I-XIX
Einleitung....Pages 1-14
Entscheidungstheoretische Erklärung des Verkehrsmittelwahlverhaltens....Pages 15-77
Dynamisches Modell des Verkehrsmittelwahlverhaltens....Pages 79-100
Telematisches Einflußpotential auf persistentes Entscheidungsverhalten....Pages 101-134
Simulation des Einflusses von Telematiksystemen auf die Verkehrsmittelwahlentscheidung....Pages 135-151
Weiterer Forschungsbedarf und Zusammenfassung....Pages 153-158
Back Matter....Pages 159-184