دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Lynn Schelisch (auth.)
سری: Quartiersforschung
ISBN (شابک) : 9783658113070, 9783658113087
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 298
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب زندگی با حمایت فنی در محله های شهری: پتانسیل، پذیرش و استفاده از یک سیستم کمکی برای افراد مسن: جامعه شناسی خانواده، جوانان و سالمندی، جغرافیای انسانی
در صورت تبدیل فایل کتاب Technisch unterstütztes Wohnen im Stadtquartier: Potentiale, Akzeptanz und Nutzung eines Assistenzsystems für ältere Menschen به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب زندگی با حمایت فنی در محله های شهری: پتانسیل، پذیرش و استفاده از یک سیستم کمکی برای افراد مسن نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
لین شلیش پذیرش و استفاده از یک سیستم کمکی برای افراد مسن را در استفاده روزمره در طی چندین سال در نظر می گیرد و احتمالات حمایتی را که برای زندگی مستقل در یک محیط شهری به وجود می آید بررسی می کند. اکثر کاربران به سیستم کمکی ارائه شده پاسخ مثبت داده اند، اگرچه عملکردهای مختلف به طور متفاوتی پذیرفته شده است. نویسنده نشان میدهد که تکنیکهای کمکی توصیفشده تنها میتواند از دور شدن افراد در سنین بالا در موارد فردی جلوگیری کند. با این حال، در ترکیب با ساختارهای اجتماعی مرتبط با محله، اثراتی را می توان انتظار داشت که میل به زندگی مستقل در محیطی مستقل با محدودیت های بهداشتی را برآورده می کند.
Lynn Schelisch betrachtet über einen mehrjährigen Zeitraum die Akzeptanz und Nutzung eines Assistenzsystems für ältere Menschen im Alltagseinsatz und untersucht Möglichkeiten der Unterstützung, die sich für das selbstständige Wohnen im städtischen Umfeld ergeben. Das vorgestellte Assistenzsystem stößt bei den NutzerInnen mehrheitlich auf positive Resonanz, wenngleich die verschiedenen Funktionen unterschiedlich angenommen werden. Die Autorin zeigt, dass sich durch die beschriebenen Assistenztechniken allerdings Fortzüge im Alter nur im Einzelfall vermeiden lassen. In Kombination mit quartiersbezogenen sozialen Strukturen sind jedoch Effekte zu erwarten, die dem Wunsch eines selbständigen Wohnens in einer selbstbestimmten Umgebung bei gesundheitlichen Einschränkungen nachkommen.
Front Matter....Pages 1-13
Einleitung....Pages 15-19
Leben und Wohnen im Alter....Pages 21-61
Stand der Forschung: Alter(n) und Technik....Pages 63-109
Ein Assisted-Living-System im Praxiseinsatz....Pages 111-142
Methodisches Vorgehen der empirischen Untersuchungen....Pages 143-154
Erfahrungen mit der Assisted-Living-Technik im Alltag....Pages 155-239
Zusammenfassende Betrachtung: Potentiale technisch unterstützten Wohnens....Pages 241-263
Fazit und Ausblick....Pages 265-268
Back Matter....Pages 269-306