دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Hongzhi Yang (auth.)
سری: English Language Education 3
ISBN (شابک) : 9783319159249, 9783319159256
ناشر: Springer International Publishing
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 224
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب آژانس با واسطه معلمان در اصلاحات آموزشی در چین: آموزش زبان، مطالعات برنامه درسی، جامعه شناسی آموزش و پرورش
در صورت تبدیل فایل کتاب Teacher Mediated Agency in Educational Reform in China به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب آژانس با واسطه معلمان در اصلاحات آموزشی در چین نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب نمایندگی معلمان را در اجرای اصلاحات برنامه درسی انگلیسی به عنوان زبان خارجی (EFL) در زمینه دانشگاه چین بررسی میکند. این کتاب مفهوم عاملیت معلم را از منظر نظریه اجتماعی-فرهنگی تئوریزه می کند و از مطالعه ای که در یک منطقه محافظه کار و کمتر توسعه یافته در چین انجام شده است، استفاده می کند. این کتاب از نظریه فعالیت انگستروم و مفهوم منطقه توسعه نزدیک (ZPD) ویگوتسکی برای درک ماهیت و میزان عاملیت معلم در تطبیق تدریس خود با توجه به باورها، دانش و شیوههای آموزشی استفاده میکند. این مطالعه نتیجه میگیرد که اصلاح برنامه درسی در چین باید از اتکا به سیاستهای «بالا به پایین» به اجرای «پایین به بالا» تغییر کند که درک و شیوههای محلی را بسیج میکند. یکی از پیامدهای این مطالعه این است که برنامههای آموزشی تحولآفرین با هدف توسعه عاملیت آموزشی معلمان مستلزم این است که معلمان فرصتهای مستمری برای طراحی، توسعه و ارزیابی ابزارهای میانجی مبتنی بر برنامه درسی داشته باشند.
This book examines teacher agency in implementing English as a Foreign Language (EFL) curriculum reform in the Chinese university context. It theorizes the concept of teacher agency from a sociocultural theory perspective and draws on a study conducted in a conservative and less developed area in China. The book uses Engeström's activity theory and Vygotsky's concept of the Zone of Proximal Development (ZPD) to understand the nature and extent of teacher agency in adapting one’s teaching with respect to beliefs, knowledge and instructional practices. The study concludes that curriculum reform in China needs to shift from reliance on 'top-down' policies to 'bottom-up' implementation that mobilizes local understandings and practices. One of the implications of this study is that transformative teacher education programs aimed at developing teacher pedagogical agency require that teachers have ongoing opportunities to design, develop and evaluate curriculum-based mediational means.
Front Matter....Pages i-xv
Introduction....Pages 1-12
A Sociocultural Perspective on Teacher Agency....Pages 13-41
Advanced Activity Systems....Pages 43-84
The Case Study of Sunny: The Prisoner....Pages 85-117
The Case Study of Jenny: The Unresponsive Apprentice....Pages 119-152
The Case Study of Lynne: The Reflective Practitioner....Pages 153-185
Discussion and Conclusion....Pages 187-204
Back Matter....Pages 205-213