دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Beate Elsa Wilhelm (auth.)
سری: DUV Sozialwissenschaft
ISBN (شابک) : 9783824443963, 9783663090243
ناشر: Deutscher Universitätsverlag
سال نشر: 2000
تعداد صفحات: 390
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 13 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب شکست سیستم در فرآیند نوآوری: در سازماندهی مجدد دانش و انتقال فناوری: اقتصاد/علوم مدیریت، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Systemversagen im Innovationsprozess: Zur Reorganisation des Wissens- und Technologietransfers به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب شکست سیستم در فرآیند نوآوری: در سازماندهی مجدد دانش و انتقال فناوری نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در اروپا، دانش بسیار کمی که به وفور وجود دارد به محصولات قابل دوام و ارائه خدمات رقابتی تبدیل می شود. از این پدیده به عنوان «پارادوکس اروپایی» در سیاست فناوری و نوآوری یاد می شود. به عنوان یک قاعده، انتقال ناکافی فناوری از دانشگاه ها به شرکت ها مسئول این امر است. بیت السا ویلهلم علل این «پارادوکس اروپایی» را بررسی می کند. این شبکه اطلاعات و دانش توسعه دهندگان در پردازش پلاستیک و ساخت ماشین ابزار را تجزیه و تحلیل می کند و شرایط را در سوئیس، اتریش و بادن-وورتمبرگ مقایسه می کند. به نظر می رسد که سیستم های نوآوری مورد نیاز هستند، اما اغلب در مورد نحوه برخورد با آنها به شیوه ای معنادار، شفافیت وجود ندارد. بر اساس الگوهای ارتباط و ساختارهای انتقال، نویسنده پیشنهادهایی را برای سازماندهی مجدد دانش و انتقال فناوری ارائه می کند. متن کوتاه برای کاتالوگ: Beate Elsa Wilhelm انتقال دانش و فناوری در کشورهای آلمانی زبان را تجزیه و تحلیل میکند و پیشنهادهایی را برای سازماندهی مجدد آن ارائه میکند تا سیستمهای نوآوری بتوانند به اثربخشی مثبت دست یابند.
In Europa wird das im Überfluss vorhandene Wissen in zu geringem Ausmaß in rentable Produkte und wettbewerbsfähige Dienstleistungsangebote umgesetzt. Dieses Phänomen wird in der Technologie- und Innovationspolitik als „europäisches Paradoxon“ bezeichnet. Dafür wird in der Regel unzureichender Technologietransfer von den Hochschulen in die Unternehmen verantwortlich gemacht. Beate Elsa Wilhelm untersucht die Ursachen dieses „europäischen Paradoxons“. Sie analysiert das Informations- und Wissensnetzwerk der Entwickler in der Kunststoffverarbeitung und im Werkzeugmaschinenbau und vergleicht die Gegebenheiten in der Schweiz, in Österreich und in Baden-Württemberg. Es zeigt sich, dass Innovationssysteme zwar gefordert werden, oft jedoch Unklarheit über den sinnvollen Umgang mit ihnen herrscht. Auf der Basis der erhobenen Beziehungsmuster und Transferstrukturen entwickelt die Autorin Vorschläge zur Reorganisation des Wissens- und Technologietransfers. Kurztext für den Katalog: Beate Elsa Wilhelm analysiert den Wissens- und Technologietransfer in deutschsprachigen Ländern und entwickelt daraus Vorschläge zu dessen Reorganisation, damit Innovationssysteme eine positive Wirkungsfähigkeit erreichen können.
Front Matter....Pages I-XVI
Einleitung....Pages 1-7
Innovation — Erfolgsfaktor im globalen Wettbewerb ?....Pages 9-75
Staatliche Steuerung durch Wirtschaftspolitik....Pages 77-128
Technologiepolitische und wirtschaftliche Situation in der Schweiz, in Österreich und in Deutschland....Pages 129-196
Fallstudien Kunststoffverarbeitung und Werkzeugmaschinenbau....Pages 197-253
Charakterisierung der intensiv genutzten Forschungs- und Hochschulinstitute....Pages 255-283
Synthese....Pages 285-332
Zusammenfassung....Pages 333-339
Back Matter....Pages 341-379