دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Jürgen Kriz (auth.)
سری: essentials
ISBN (شابک) : 9783658132804, 9783658132811
ناشر: Springer
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 55
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب نظریه سیستم ها برای مربیان: مقدمه و بحث انتقادی: مشاوره - نظارت - روانشناسی روانشناسی صنعتی، سازمانی و اقتصادی
در صورت تبدیل فایل کتاب Systemtheorie für Coaches: Einführung und kritische Diskussion به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب نظریه سیستم ها برای مربیان: مقدمه و بحث انتقادی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
ضروری یک نمای کلی مختصر از مفاهیم و اصطلاحات مرکزی ارائه می دهد که اغلب در زمینه مربیگری سیستمی رخ می دهد. توضیحات مبتنی بر رویکردی است که به عنوان "نظریه سیستم های شخص محور" بر اساس نظریه سیستم های بین رشته ای ("هم افزایی") شناخته می شود. مفاهیم و اصول توسعهیافته در آنجا، یک درک مبتنی بر نظری و سازگار سیستمی از ظهور، ثبات و تغییر ساختارهای مشکل را امکانپذیر میسازد. این اجازه می دهد تا جنبه های اصلی و سؤالاتی که در زمینه مربیگری مطرح می شوند به روشی نظری سیستمی در نظر گرفته شوند، که امکان توسعه و تعمیق مداوم پتانسیل عمل در کوچینگ سیستمی را فراهم می کند.
Das essential bietet eine prägnante Übersicht über zentrale Konzepte und Begrifflichkeiten, die häufig im Kontext systemischen Coachings vorkommen. Den Ausführungen liegt ein Ansatz zugrunde, der auf dem Boden interdisziplinärer Systemtheorie („Synergetik“) als „Personzentrierte Systemtheorie“ bekannt ist. Die dort entwickelten Konzepte und Prinzipien ermöglichen ein systemtheoretisch begründetes und konsistentes Verständnis bezüglich der Entstehung, Stabilität und Veränderung von Problemstrukturen. Damit lassen sich zentrale Aspekte und Fragen, die im Bereich des Coachings auftreten, auf systemtheoretische Weise betrachten, was es ermöglicht, das Handlungspotenzial im systemischen Coaching in konsistenter Weise weiterzuentwickeln und zu vertiefen.
Front Matter....Pages i-ix
Einleitung....Pages 1-4
Praxeologische Systemkonzepte aus der Familientherapie....Pages 5-11
Grundkonzepte systemtheoretischer Ansätze....Pages 13-18
Autopoietische Systeme....Pages 19-21
Trivialisierung: Selbstorganisierte Strukturen in Systemen....Pages 23-28
Systemtheorie der Entstehung, Stabilität und Veränderung von Problemstrukturen....Pages 29-41
Systemisches Coaching: Ordnungs-Ordnungs-Übergänge unterstützen....Pages 43-45
Back Matter....Pages 47-49