دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Dr. Irmela von Bülow (auth.)
سری: Wirtschaftswissenschaftliche Beiträge 8
ISBN (شابک) : 9783790804164, 9783642469022
ناشر: Physica-Verlag Heidelberg
سال نشر: 1989
تعداد صفحات: 289
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 8 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب مرزهای سیستم در مدیریت موسسات: سهم روش شناسی سیستم نرم در حل مسئله: سازمان/برنامه ریزی
در صورت تبدیل فایل کتاب Systemgrenzen im Management von Institutionen: Der Beitrag der Weichen Systemmethodik zum Problembearbeiten به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مرزهای سیستم در مدیریت موسسات: سهم روش شناسی سیستم نرم در حل مسئله نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
تعریف ذهنی یک موقعیت مشکل، اولین وظیفه هر حل مشکل است. در مدیریت، یعنی زمانی که در موقعیتهای پویا و بسیار پیچیده عمل میکنید، معمولاً مشکلساز است و خطر هدایت تلاش برای حل مشکل را از همان ابتدا در مسیر اشتباه به دنبال دارد. در اینجا می توان با روش شناسی سیستمی که مبتنی بر شرایط و دانش تئوریک سیستمی اثبات شده است و با مفهوم مرز سیستم پاسخی به این سوال می دهد، پشتیبانی ارائه می شود. در این کتاب، این پاسخها به مسئله تمایز، که در گستره وسیعی از ادبیات پراکنده شدهاند، به شیوهای آموزنده ارائه شده و از نظر کاربردی بودن در مدیریت ارزیابی میشوند. بر اساس تئوری کلی سیستم، مفهومی از مرز سیستم فرموله می شود که سپس با درک مرزی که روش شناسی سیستم نرم آزمایش شده و آزمایش شده بر آن استوار است، مقایسه می شود. این بحث به تمایز بین مرزهای سیستم صرفاً مفهومی منجر میشود که با کمک آنها سیستمهای کلنگر به وضوح در جریان وضعیت مشکل تعریف میشوند و تحدید وضعیت مشکلی که واقعاً وجود دارد. با توجه به وضوح آنها، مرزهای سیستم فرآیند یادگیری را در یک موقعیت مشکل ساختار می دهد. با این حال، خود موقعیت هرگز نباید به طور قطعی تعیین شود تا پیچیدگی آن در نظر گرفته شود، که همیشه می تواند جنبه های جدید را تعیین کننده جلوه دهد. این کتاب به خواننده علمی تصویر کلی متعادلی از نظریه سیستم ها و اظهاراتی که در مورد مفهوم مرزهای سیستم دارد ارائه می دهد. این کتاب به نویسندگان بریتانیایی مانند ویکرز و چکلند می پردازد که اغلب در مقایسه با ادبیات آمریکایی نادیده گرفته می شوند. برای پزشک، روش سیستم نرم ارائه شده بر اساس یک برنامه کاربردی برای توسعه مهارتهای حل مسئله او ارزشمند است.
Die gedankliche Umgrenzung einer Problemsituation ist die erste Aufgabe jeder Problembearbeitung. Im Management, d.h. im Handeln in dynamischen und hochkomplexen Situationen, ist sie meist problematisch und birgt die Gefahr, den Versuch einer Problemlösung bereits zu Beginn in falsche Bahnen zu lenken. Unterstützung kann hier eine Systemmethodik geben, die auf bewährten systemtheoretischen Begriffen und Erkenntnissen beruht und die mit dem Konzept der Systemgrenze Antworten auf diese Frage bereithält. Mit dem vorliegenden Buch werden diese über eine breite Literatur verstreuten Antworten zum Abgrenzungsproblem instruktiv dargestellt und auf ihre Anwendbarkeit im Management beurteilt. Auf der Grundlage der allgemeinen Systemtheorie wird ein Konzept der Systemgrenze formuliert, welches dann dem Grenzverständnis gegenübergestellt wird, das der vielfach erprobten Weichen Systemmethodik zugrundeliegt. Die Diskussion führt zu der Unterscheidung zwischen rein konzeptionellen Systemgrenzen, mit deren Hilfe im Verlauf der Problemsituation ganzheitliche Systeme klar definiert werden, und der Umgrenzung der tatsächlich bestehenden Problemsituation. Systemgrenzen strukturieren aufgrund ihrer Klarheit den Lernprozeß in einer Problemsituation. Die Situation selbst sollte jedoch nie endgültig abgegrenzt werden, um ihrer Vielschichtigkeit Rechnung zu tragen, die immer wieder neue Askpekte als entscheidend erscheinen lassen kann. Dem wissenschaftlichen Leser bietet das Buch ein ausgewogenes Gesamtbild der Systemtheorie und der in ihr vertretenen Aussagen zum Konzept der Systemgrenzen. Es leistet die Aufarbeitung der gegenüber der amerikanischen Literatur häufig vernachlässigten britischen Autoren wie Vickers und Checkland. Für den Praktiker ist die anhand eines Anwendungsfalles dargestellte Weiche Systemmethodik von Wert für die Entwicklung seiner eigenen Problembearbeitungsfähigkeit.
Front Matter....Pages I-XII
Fragestellung der Arbeit....Pages 1-4
Front Matter....Pages 5-5
Begründung und Vertiefung der Fragestellung....Pages 6-36
Bedeutung der Aktionsforschung....Pages 37-45
Vorgehensweise und methodische Besonderheiten der Arbeit....Pages 46-48
Systemgrenzen in der Systemtheorie....Pages 49-98
Weiche Systemmethodik....Pages 99-158
Planung in der Huddersfield Health Authority — ein Anwendungsbeispiel der Weichen Systemmethodik....Pages 159-202
Grenzkonzeption für eine Systemmethodik....Pages 203-210
Verschiedene Grenzkonzepte....Pages 211-259
Fazit....Pages 260-265
Back Matter....Pages 267-278