دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 2
نویسندگان: Christian Dahme (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658073718, 9783658073725
ناشر: Springer
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 316
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 6 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب تجزیه و تحلیل سیستم کنش انسانی: مبانی و رویکردهای مدل سازی: شخصیت و روانشناسی اجتماعی
در صورت تبدیل فایل کتاب Systemanalyse menschlichen Handelns: Grundlagen und Ansätze zur Modellbildung به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تجزیه و تحلیل سیستم کنش انسانی: مبانی و رویکردهای مدل سازی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در کتاب، رویکردهای سیستمی و خودسازماندهی با تئوری فعالیت ترکیب شده اند تا مفهومی سیستمی از کنش انسان را شکل دهند. یک سیستم اجتماعی به عنوان ادغام سیستم های اجتماعی ابتدایی که از نظر فیلوژنتیکی مشتق شده اند و یک توصیف نظری سیستمی از فعالیت را نشان می دهند درک می شود. در این زمینه، از جمله، بررسی میشود که چه چیزی در مورد یک فعالیت یا تصمیم میتواند عینیت یابد و تا چه حد خود سازماندهی و همکاری به عنوان ابزاری برای تسلط بر پیچیدگی در سیستمهای اجتماعی عمل میکند. این کار مبنایی را برای توسعه نرمافزار - بهویژه از دیدگاه کاربر - و برای آمادهسازی تصمیمها و همچنین برای تحلیل و مدلسازی مشخص فراهم میکند.
Im Buch werden System- und Selbstorganisationsansätze mit Tätigkeitstheorie zu einem Systemkonzept menschlichen Handelns verknüpft. Dabei wird ein soziales System als Integration von elementaren sozialen Systemen, die phylogenetisch abgeleitet werden und eine systemtheoretische Beschreibung von Tätigkeit darstellen, verstanden. In diesem Rahmen wird u.a. untersucht, was sich an einer Tätigkeit bzw. einer Entscheidung objektivieren lässt und in welchem Maße Selbstorganisation und Kooperation als Mittel zur Beherrschung von Komplexität in sozialen Systemen dienen. Das Werk bietet eine Grundlage für die Software-Entwicklung – insbesondere aus Anwendersicht – und für die Entscheidungsvorbereitung aber auch für die konkrete Analyse und Modellbildung.
Front Matter....Pages I-XIX
Methodologische Positionen....Pages 1-21
Ausgangspunkte für eine Systemtheorie menschlichen Handelns....Pages 23-27
Ein „phylogenetischer Weg“ zur Ableitung elementarer sozialer Systeme....Pages 29-77
Interaktion von elementaren sozialen Systemen....Pages 79-228
Kooperation....Pages 229-248
Modellierung von elementaren sozialen Systemen an Hand von Beispielen....Pages 249-274
Ergänzende Anmerkungen....Pages 275-287
Back Matter....Pages 289-305