دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Angela Valenzuela
سری: Suny Series, the Social Context of Education
ISBN (شابک) : 0791443213, 9780791443217
ناشر: State University of New York Press
سال نشر: 1999
تعداد صفحات: 350
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 31 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Subtractive Schooling: U.S.-Mexican Youth and the Politics of Caring به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب آموزش تفریحی: جوانان ایالات متحده-مکزیک و سیاست مراقبت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
آموزش تفریقی چارچوبی برای درک الگوهای موفقیت مهاجران و کمموفقیتهای متولد ایالات متحده ارائه میکند که اغلب در ادبیات به آن اشاره شده است و نویسنده در گزارش قومنگاری خود از جوانانی که به طور منظم در یک دبیرستان جامع و تقریباً تمام مکزیکی در داخل شهر شرکت میکنند، مشاهده شده است. در هیوستون Valenzuela استدلال می کند که مدارس منابع را به دو طریق عمده از جوانان کم می کنند: اول با رد تعریف آنها از آموزش و دوم، از طریق سیاست ها و شیوه های یکسان سازی که فرهنگ و زبان آنها را به حداقل می رساند. یک پیامد کلیدی، فرسایش سرمایه اجتماعی دانشجویان است که در غیاب شبکههای دانشگاهی محور در میان جوانان فرهیخته و متولد ایالات متحده مشهود است.
Subtractive Schooling provides a framework for understanding the patterns of immigrant achievement and U.S.-born underachievement frequently noted in the literature and observed by the author in her ethnographic account of regular-track youth attending a comprehensive, virtually all-Mexican, inner-city high school in Houston. Valenzuela argues that schools subtract resources from youth in two major ways: firstly by dismissing their definition of education and secondly, through assimilationist policies and practices that minimize their culture and language. A key consequence is the erosion of students’ social capital evident in the absence of academically-oriented networks among acculturated, U.S.-born youth.