ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Strömt die Welt in unseren Köpfen?: Kontiguität und Abruf in mentalen Karten

دانلود کتاب آیا جهان در سر ما جاری است؟: مجاورت و بازیابی در نقشه های ذهنی

Strömt die Welt in unseren Köpfen?: Kontiguität und Abruf in mentalen Karten

مشخصات کتاب

Strömt die Welt in unseren Köpfen?: Kontiguität und Abruf in mentalen Karten

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری: Kognitionswissenschaft 
ISBN (شابک) : 9783824445691, 9783322813343 
ناشر: Deutscher Universitätsverlag 
سال نشر: 2004 
تعداد صفحات: 262 
زبان: German 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 5 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 52,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب آیا جهان در سر ما جاری است؟: مجاورت و بازیابی در نقشه های ذهنی: روانشناسی، عمومی، شخصیت و روانشناسی اجتماعی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 4


در صورت تبدیل فایل کتاب Strömt die Welt in unseren Köpfen?: Kontiguität und Abruf in mentalen Karten به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب آیا جهان در سر ما جاری است؟: مجاورت و بازیابی در نقشه های ذهنی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب آیا جهان در سر ما جاری است؟: مجاورت و بازیابی در نقشه های ذهنی



عکسی از یک سفر طولانی تعطیلات می بینیم و ناگهان جزئیات زیادی را از آن زمان به یاد می آوریم. پدیده مشابهی زمانی رخ می‌دهد که مسیری را که می‌دانیم تصور کنیم: هر چه به یک تقاطع مهم نزدیک‌تر شویم، بازیابی اطلاعات مربوط به آن اتصال برای ما آسان‌تر است. با این حال، این اثر تسهیل‌کننده (اثر پرایمینگ)، تحت شرایط خاص، برای جهت‌گیری خاص است، یعنی در منظری که از آن مسیر را یاد گرفتیم (اثر جهت‌گیری) بیشتر مشخص می‌شود.

کارین شوایزر نظریه ای را توسعه می دهد که پرایمینگ مربوط به فضا را بر اساس تحقیقات فعلی به عنوان یک جریان برشی آرام مدل می کند. در مقایسه با رویکردهای قبلی، این مزیت را دارد که میدان‌های سرعت را می‌توان محاسبه کرد که می‌تواند مستقیماً با زمان‌های واکنش تعیین‌شده تجربی مرتبط باشد. متغیرهای فردی مؤثر بر جریان برشی را می توان به متغیرهای شناختی مانند سرعت پردازش اولیه یک فرد یا فواصل شناختی ترتیبات فضایی زیربنایی نسبت داد. این در نهایت منجر به تصویری منسجم و منسجم از فرآیندهای ذهنی می‌شود که وقتی افراد مکان‌هایی را در مسیری از قبل شناخته شده به یاد می‌آورند، رخ می‌دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Wir sehen ein Foto von einer längst vergangenen Urlaubsreise und erinnern uns plötzlich wieder an viele Einzelheiten aus dieser Zeit. Ein ähnliches Phänomen tritt auf, wenn wir uns eine uns bekannte Route vorstellen: Je näher wir einer entscheidenden Kreuzung kommen, um so leichter können wir Informationen über diese Kreuzung abrufen. Dieser Erleichterungseffekt (Priming-Effekt) ist jedoch unter bestimmten Umständen orientierungsspezifisch, d.h. er ist unter der Perspektive stärker ausgeprägt, unter der wir die Route kennen gelernt haben (Richtungseffekt).

Karin Schweizer entwickelt eine Theorie, die das raumbezogene Priming anhand aktueller Untersuchungen als laminare Scherströmung modelliert. Dies hat gegenüber bisherigen Ansätzen den Vorteil, dass Geschwindigkeitsfelder berechnet werden können, die sich direkt mit empirisch ermittelten Reaktionszeiten in Beziehung setzen lassen. Einzelne Einflussgrößen der Scherströmung können kognitiven Größen wie der Grundverarbeitungsgeschwindigkeit eines Menschen oder den kognitiven Distanzen der zugrundeliegenden räumlichen Anordnungen zugeordnet werden. So ergibt sich schließlich ein kohärentes und konsistentes Bild der mentalen Vorgänge, die stattfinden, wenn Menschen sich an Orte auf einer schon bekannten Route erinnern.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages I-XV
Einleitung....Pages 1-12
Theorien, Modelle und Modellierungswerkzeuge....Pages 13-40
Informationsverarbeitung im menschlichen Gedächtnis....Pages 41-98
Informationsverarbeitung in mentalen Karten....Pages 99-144
Modellierung des Informationsabrufs in mentalen Karten....Pages 145-182
Generalisierbarkeit des Priming-Modells....Pages 183-212
Zusammenfassung, abschließende Bewertung des Modells und Ausblick....Pages 213-222
Back Matter....Pages 223-246




نظرات کاربران